HTC One M9

De HTC One M9 in het kort

HTC weet met haar HTC One M9 haar befaamde ‘One’ design naar een nóg hoger niveau te tillen. De HTC One M9 heeft aluminium behuizing met dual tone design, een effect die ook vaak bij ‘bi-color’ juwelen wordt toegepast. Naast haar oogstrelende vormgeving weet de HTC One M9 ook de oren weer ultiem te verwennen met haar stereo frontspeakers. Dankzij de samenwerking met Dolby is de HTC One M9 nu zelfs in staat een Dolby 5.1 surroundgeluid te produceren. Ook op cameragebied is de HTC One M9 er flink op vooruit gegaan. Aan de achterzijde is een hoogwaardige 20-megapixelcamera geplaatst en met de UltraPixel-camera aan de voorzijde schiet het toestel de beste selfies ooit. De HTC One M9 biedt verder standaard 32 gigabyte aan interne opslagcapaciteit en een MicroSD geheugenkaartslot. Uiteraard draait de HTC One M9 op het veel besproken Android 5.0 Lollipop besturingssysteem aangevuld met HTC’s befaamde Sense 7 interface.


De belangrijkste eigenschappen van de HTC One M9

  • Volledig aluminium dual tone design met geslepen, strak gevormde randen voor een comfortabele grip.
  • Ervaar geluid zoals in de bioscoop dankzij de twee stereo frontspeakers met Dolby 5.1-surroundgeluid.
  • De hoofdcamera van 20-megapixel met een UltraPixel-frontcamera bieden de mooiste foto en video mogelijkheden als nooit tevoren.
  • Standaard voorzien van 32 gigabyte aan interne opslagcapaciteit met een MicroSD uitbreidingsslot voor geheugenkaarten tot 128 gigabyte.
  • De HTC One M9 draait direct uit de doos op het nieuwe Android 5.0 Lollipop besturingssysteem aangevuld met HTC"s befaamde Sense 7 interface.

Specificaties

Processortype Qualcomm octa-core (2,0 GHz quad-core + 1,5 GHz quad-core)
Intern geheugen 3,0 GB
Interne opslag capaciteit 32,0 GB
Schermgrootte 5,0 inch
Uitgebreide specificaties