LG Nexus 5X 16GB

Nexus 5X 16GB Nieuws

26-09-2017
Google verlengt ondersteuning LG Nexus 5X en Huawei Nexus 6P met twee maanden
Google belooft voor al haar producten twee jaar aan software updates en drie jaar aan beveiligingsupdates. Om onduidelijke redenen heeft Google de ondersteuning voor de LG Nexus 5X en Huawei Nexus 6P uit 2015 met twee maanden verlengd.
12-06-2017
Android 8.0 wordt laatste update voor Nexus 5X en Nexus 6P
Google gaat naar verwachting in augustus Android 8.0 uitbrengen. Deze update komt ook beschikbaar voor de LG Nexus 5X en Huawei Nexus 6P alsmede de recente Google Pixel smartphones. Uit informatie van Google blijkt dat Android 8.0 de laatste update zal zijn voor de Nexus 5X en Nexus 6P.
05-10-2016
Google brengt veel later dan gebruikelijk Android 7.0 update uit voor Nexus 6
Veel later dan gebruikelijk heeft Google haar Android 7.0 Nougat update klaargezet voor de nu bijna twee jaar oude Nexus 6. Normaal ontvangen alle Nexus smartphones de nieuwste Android versie direct in de dagen nadat deze is uitgebracht.
07-09-2016
Google dicht zeven kritische kwetsbaarheden in september-update voor Android
Google heeft de 'september update' voor het Android besturingssysteem uitgebracht. In deze nieuwe update heeft Google zeven kritische kwetsbaarheden opgelost. Daarnaast zijn ook enkele tientallen minder kritische bugs, problemen en kwetsbaarheden opgelost.
23-08-2016
Android 7.0 Nougat nu officieel beschikbaar
Google heeft Android 7.0 Nougat officieel uitgebracht. De twee meest recente Nexus smartphones (Huawei Nexus 6P en LG Nexus 5X) zijn de eerste twee smartphones die een update naar Android 7.0 Nougat ontvangen.
01-07-2016
HTC ontwikkelt één Nexus smartphone in twee formaten
Al sinds januari doen geruchten de ronde dat HTC dit jaar de opdracht van Google heeft gekregen om twee Nexus smartphones te ontwikkelen. De jongste informatie laat zien dat beide toestellen qua specificaties gelijk zijn en enkel qua formaat verschillen van elkaar.
27-06-2016
Google werkt aan eerste 'Google Phone'
Bronnen melden dat Google voor het eind van dit jaar voor het eerst zelf een smartphone wil gaan uitbrengen. Het is echter onduidelijk of het gaat om de volgende Nexus smartphone, de verwachte modulaire smartphone of een geheel losstaand product.
03-05-2016
Google repareert 6 kritieke lekken met maandelijkse update
Google heeft de maandelijkse Android update voor mei vrijgegeven. Middels de update heeft Google naar eigen zeggen zes kritische lekken gedicht, waaronder wederom een lek in de mediaplayer van Android.
28-04-2016
HTC opnieuw genoemd als producent van twee Nexus smartphones
Opnieuw wordt HTC genoemd als producent van maar liefst twee nieuwe Nexus smartphones. Geruchten die HTC in verband brengen met de Nexus toestellen van 2016 doen al sinds begin dit jaar de ronde.
05-04-2016
Google dicht opnieuw lek in berucht Stagefright framework in Android
De april-update voor het Android besturingssysteem blijkt extra belangrijk te zijn. In deze 'editie' van Google's maandelijkse update voor Android wordt namelijk opnieuw een lek gedicht in het beruchte Stagefright framework in Android apparaten.
08-03-2016
Google rolt beveiligingsupdate voor maart uit naar Nexus smartphones
Google is gestart met de uitrol van de op Android 6.0.1 Marshmallow gebaseerde beveiligingsupdate voor maart. Sinds de zomer van 2015 brengt Google maandelijks beveiligingsupdates uit. De update is nu beschikbaar voor diverse Nexus smartphones en tablets alsmede de Pixel tablets van Google.
04-03-2016
'Android N en volgende Nexus smartphones uitgevoerd met 3D touch ondersteuning'
Vanuit China is het gerucht de wereld in geholpen dat de aankomende nieuwe Nexus smartphones, die dit jaar waarschijnlijk door HTC gemaakt worden, uitgevoerd zullen zijn met een zogenaamd 'Force Touchscreen'. Dit zou betekenen dat ook het Android besturingssysteem ondersteuning voor 3D touch gaat krijgen.
02-02-2016
Google gestart met uitrol van februari-beveiligingsupdate
Google is gestart met de uitrol van de op Android 6.0.1 Marshmallow gebaseerde beveiligingsupdate voor februari. Sinds de zomer van 2015 brengt Google maandelijks beveiligingsupdates uit. De update is nu beschikbaar voor diverse Nexus smartphones en tablets alsmede de Pixel tablets van Google.
02-02-2016
'Google wil van Nexus smartphone een iPhone alternatief maken'
Bronnen rondom Google melden dat het bedrijf ontwikkeling en ontwerp van Nexus smartphones naar zich toe wil gaan trekken. Toekomstige Nexus smartphones zouden vervolgens net als bij de iPhone door fabrikanten of assemblagebedrijven geproduceerd moeten gaan worden.
27-01-2016
Google stunt met verkoopprijzen Nexus 6P en Nexus 5X
Google heeft de verkoopprijzen van de Nexus 6P en Nexus 5X tijdelijk met 100 euro verlaagd. Google duikt daarmee onder de verkoopprijzen die Nederlandse (web)winkels momenteel hanteren voor beide toestellen.