HTC 10

De HTC 10 in het kort

HTC verlegt met de HTC 10 opnieuw de grenzen van de smartphone en laat het toestel uitblinken in alles waar een smartphone maar in kan uitblinken. HTC heeft zich opnieuw weten te overtreffen met het design van de HTC 10. De volledig metalen uni-body behuizing is verder verfijnd en geperfectioneerd. Voorts is de HTC 10 uitgerust met wellicht de beste camera van dit moment, voorzien van optische beeldstabilisatie, laser autofocus en een camerasensor met 12 miljoen UltraPixels. Geluidsliefhebbers kunnen genieten van de beste geluidskwaliteit ooit dankzij de nieuwe BoomSound hifi-edition luidsprekers en 24-bit high-res audio. Daarbij weet de HTC 10 ook ong eens ongeëvenaarde prestaties weg te zetten door de combinatie van de snelste processor van dit moment (Qualcomm Snapdragon 820), 4 gigabyte werkgeheugen en het Android besturingssysteem. De ongekend krachtige accu en het tot in de kleinste details geoptimaliseerde energiemanagement staan garant voor een uithoudingsvermogen van 2 dagen bij intensief gebruik.


De belangrijkste eigenschappen van de HTC 10

  • HTC heeft de vormgeving van de volledig metalen uni-body behuizing verder verfijnd en geperfectioneerd.
  • Wellicht de beste smartphonecamera van dit moment met optische beeldstabilisatie, laser autofocus en 12 miljoen UltraPixels.
  • Geniet van de beste geluidskwaliteit met de gloednieuwe BoomSound hifi-editie luidsprekers en 24-bit high-res audio.
  • Ongeëvenaarde prestaties dankzij de combinatie van de snelste processor van dit moment, 4 gigabyte werkgeheugen en het Android besturingssysteem.
  • Geoptimaliseerd tot in de kleinste details voor een extreem uithoudingsvermogen van 2 dagen bij intensief gebruik.

Specificaties

Processortype Qualcomm quad-core (2,2 GHz dual-core + 1,6 GHz dual-core)
Intern geheugen 4,0 GB
Interne opslag capaciteit 32,0 GB
Schermgrootte 5,2 inch
Uitgebreide specificaties