Sony Xperia XA

Xperia XA Nieuws

19-06-2017
Sony Xperia XA en Xperia XA Ultra ontvangen Android 7.0 Nougat update
Sony is vandaag in de Benelux gestart met de uitrol van de Android 7.0 Nougat update voor de Sony Xperia XA en de Sony Xperia XA Ultra uit 2016. Naast een nieuwe Android versie brengt de updates ook vernieuwingen en verbeteringen vanuit Sony mee.
01-12-2016
Sony start uitrol Android 7.0 Nougat update naar Sony Xperia XA
Sony is veel eerder dan verwacht gestart met de uitrol van haar Android 7.0 Nougat update voor de Sony Xperia XA. Nederland blijkt bij de eerste landen te horen waar de update nu al wordt uitgerold.
01-11-2016
Nagenoeg randloze Sony Xperia XA krijgt begin 2017 een opvolger
De Sony Xperia XA, een bijzonder fraai vormgegeven smartphone met een nagenoeg randloos beeldscherm, krijgt waarschijnlijk begin 2017 een opvolger. Via de Eurasian Economic Commission zijn typenummers opgedoken van een nieuwe Sony smartphone die in lijn ligt met de huidige Sony Xperia XA.
21-06-2016
Sony Xperia XA met nagenoeg randloos beeldscherm gespot in eerste winkels
De meest betaalbare en wellicht zelfs ook de best vormgegeven smartphone uit de nieuwe Xperia X serie van Sony, de Sony Xperia XA, is in de eerste Nederlandse winkels gespot. De uitgebreide smartphone is nu verkrijgbaar vanaf 299 euro.
28-04-2016
Sony ziet verkoop smartphones met ruim 56 procent dalen
Door de sterkere focus van Sony op duurdere en meer winstgevende smartphones, heeft Sony in het eerste kwartaal het aantal verkochte smartphones met ruim 56 procent zien dalen ten opzichte van de eerste drie maanden van 2015.
25-04-2016
Sony Xperia X vanaf half mei beschikbaar in Nederland
De nieuwe Sony Xperia X, die afgelopen februari al op het Mobile World Congress in Barcelona werd gepresenteerd, komt halverwege mei in Nederland in de winkels te liggen.
15-04-2016
Sony belooft 'exclusief aanbod' bij voorbestelling Xperia X en Xperia XA
Sony heeft in een e-mail nieuwsbrief aan alle geregistreerde Nederlandse Xperia-smartphone gebruikers bekend gemaakt dat de voorverkoop van de Sony Xperia X en Sony Xperia XA is begonnen. Vroege vogels die gebruik maken van de voorinschrijving kunnen als eerste eigenaar worden van de Xperia X of Xperia XA en krijgen daarnaast volgens Sony een 'exclusief aanbod'.
24-02-2016
Sony Duitsland zaait verwarring met uitspraken over komst Sony Xperia Z6
Sony Duitsland heeft middels uitspraken op Facebook verwarring gezaaid over de status van de Sony Xperia X serie. Internationale media leggen de uitspraken uit dat er geen opvolger meer zal komen voor de Xperia Z5 en de nieuwe Xperia X serie de 'vervanger' is voor de Xperia Z familie.
23-02-2016
VIDEO: Sony onthult gloednieuwe Xperia X-serie
Sony heeft bij de openen van het Mobile World Congress in Barcelona een nieuwe reeks toestellen gepresenteerd. De Xperia X-serie, bestaande uit de Xperia X, Xperia X Performance en de Xperia XA is gebaseerd op de succesvolle Xperia Z-familie.
22-02-2016
Sony presenteert Sony Xperia XA met nagenoeg randloos beeldscherm
Sony heeft op het Mobile World Congress in Barcelona een juweeltje van een smartphone gepresenteerd, waarmee het bedrijf het design van haar smartphones opnieuw naar een hoger niveau weet te tillen.