Sony Xperia X Performance

De Sony Xperia X Performance in het kort

De Sony Xperia X Performance laat niets aan het toeval over. De Smartphone biedt alles wat een smartphone liefhebber maar kan wensen. Van design tot specificaties: de Xperia X Performance klopt tot in de kleinste details. Qua design is de Xperia X Performance één van de best vormgegeven smartphones van dit moment dankzij haar naadloze metalen achterkant en licht gebogen beeldschermglas. Daarbij is de Sony Xperia X Performance uitgerust met een extreem snelle 23-megapixelcamera en een hoogwaardige 13-megapixel frontcamera zodat álle beelden die met de Xperia X Performance worden vastgelegd scherp zijn tot in het kleinste detai. Onder de motorkap van de Xperia X Performance draait de Qualcomm Snapdragon 820 processor, de snelste processor van dit moment. Tot slot weet de Xperia X Performance uiteraard ook de ogen te verwennen met haar 5 inch grote Full HD Triluminos beeldscherm, waar Sony ook nog eens haar Bravia technologie op los heeft gelaten.


De belangrijkste eigenschappen van de Sony Xperia X Performance

  • Mis geen enkel moment meer met de super snelle 23-megapixelcamera met unieke 'predictive autofocus' functie.
  • Breng jezelf ongekend scherp en duidelijk in beeld met de hoogwaardige 13-megapixel front-camera.
  • Met een gebogen beeldscherm en een naadloze metalen achterzijde is dit één van de best vormgegeven smartphones van dit moment.
  • Geniet van de meest extreme rekenkracht die ooit is samengebracht in een smartphone dankzij de revolutionaire Snapdragon 820 processor.
  • Verwen de ogen met het 5 inch grote Full HD Triluminos beeldscherm voorzien van Sony's Bravia technologie.

Specificaties

Processortype Qualcomm quad-core (2,2 GHz dual-core + 1,6 GHz dual-core)
Intern geheugen 3,0 GB
Interne opslag capaciteit 32,0 GB
Schermgrootte 5,0 inch
Uitgebreide specificaties