Oneplus 6T 128 GB / 6GB

De Oneplus 6T 128 GB / 6GB in het kort

De OnePlus 6T is – zoals OnePlus het zelf graag noemt – een ware flagship killer: een high-end smartphone met een scherpe prijs. De OnePlus 6T is één van de eerste smartphones ter wereld met een vingerafdruksensor in het beeldscherm. Qua fotografie laat de OnePlus 6T niets te wensen over met haar dubbele camera en optimalisaties zoals optische beeldstabilisatie en Nightshift-mode om ook onder donkere omstandigheden perfecte foto’s te kunnen maken. Qua prestaties doet de OnePlus 6T niet onder voor de duurste smartphones in de markt met de Snapdragon 845 processor en het op Android 9.0 Pie gebaseerde Oxygen OS. Tot slot is de OnePlus 6T uitgevoerd met een krachtige 3.700 mAh accu die dankzij Fast Charge technologie met een half uur opladen een uithoudingsvermogen van een hele dag biedt.


De belangrijkste eigenschappen van de Oneplus 6T 128 GB / 6GB

  • Ontgrendel het toestel met de snelle in-display vingerafdruksensor.
  • Perfecte foto's, zelfs onder donkere omstanidgheden, dankzij de dubbele camera, optische beeldstabilisatie en nightscape functie.
  • Fast and Smooth gebruikservaring dankzij de zeer krachtige Qualcomm Snapdragon 845 processor.
  • Uitgevoerd met een krachtige 3.700 mAh accu die dankzij Fast Charge na een half uur opladen voldoende energie voor een hele dag heeft.
  • Het op Android 9.0 Pie gebaseerde Oxygen OS werkt nog sneller en soepeler dan de originele stock-Android versie.

Specificaties

Processortype Qualcomm octa-core (2,8 GHz quad-core + 1,7 GHz quad-core)
Intern geheugen 6,0 GB
Interne opslag capaciteit 128,0 GB
Schermgrootte 6,4 inch
Uitgebreide specificaties