Nokia 9 PureView

De Nokia 9 PureView in het kort

De Nokia 9 PureView weet alle zintuigen te prikkelen. Het smartphone heeft een minimalistisch design met een prachtig beeldscherm, levert een optimale geluidservaring, zet waanzinnige prestaties weg en is uitgevoerd met één van de meest geavanceerde camera’s van dit moment. De Nokia 9 PureView is de eerste Nokia smartphone sinds jaren die het PureView label draagt. De smartphone dankt dit label aan de geavanceerde PureView camera aan de achterzijde, opgebouwd uit vijf 12-megapixelcamera’s met ZEISS lenzen. Tezamen vangen de camera’s tot 10 keer meer licht voor foto's met een uitzonderlijk dynamisch bereik, ongekende scherpte-diepte en levensechte en rijke kleuren. Alle beelden komen tot leven op het prachtige en 5,99 inch grote edge-to-edge PureDisplay met 2K / QHD beeldschermresolutie. Tot slot levert de Nokia 9 PureView high-end prestaties dankzij de Qualcomm Snapdragon 845 processor en 6 GB werkgeheugen.


De belangrijkste eigenschappen van de Nokia 9 PureView

  • Vijf 12-megapixelcamera's vangen tot 10 keer meer licht voor foto's met een uitzonderlijk dynamisch bereik, ongekende scherpte-diepte en levensechte en rijke kleuren.
  • Minimalistische vormgeving waarbij alle onnodige elementen zijn verwijderd waardoor een puur en krachtig design over is gebleven.
  • Uitmuntende prestaties dankzij de high-end Qualcomm Snapdragon 845 processor in combinatie met 6 GB werkgeheugen.
  • Geniet van oogstrelend mooie beelden op het 5,99 inch grote edge-to-edge PureDisplay met QHD beeldschermresolutie.
  • Geniet van de beste geluidskwaliteit via Bluetooth-luidsprekers en -hoofdtelefoons dankzij Qualcomm aptX technologie.

Specificaties

Processortype Qualcomm octa-core (2,8 GHz quad-core + 1,7 GHz quad-core)
Intern geheugen 6,0 GB
Interne opslag capaciteit 128,0 GB
Schermgrootte 6,0 inch
Uitgebreide specificaties