Samsung Galaxy A70

De Samsung Galaxy A70 in het kort

De Samsung Galaxy A70 is een premium vormgegeven smartphone met een bijna randloos Full HD+ ‘Infinity-U’ display van 6,7 inch. Alleen aan de bovenzijde is een kleine druppelvormige uitsparing in het beeldscherm gemaakt voor de 32-megapixel frontcamera. Het beeldscherm is helder en kleurrijk dankzij de Super AMOLED beeldschermtechnologie. De Samsung Galaxy A70 heeft een slanke behuizing met een speciaal 3D effect in de achterzijde en een vingerafdruksensor die in het beeldscherm is verwerkt. Verder is de Samsung Galaxy A70 uitgevoerd met een triple-camera opgebouwd uit een ultra-wide camera met een bereik van 123 graden, een 32-megapixelcamera (f/1.7) voor scherpe, heldere foto's en een 5-megapixel Depth Camera voor het aanpassen van de scherptediepte-instelling. Tot slot levert de krachtige 4.500 mAh accu voldoende energie om een hele dag vooruit te kunnen en is de accu in een handomdraai opgeladen dankzij Fast Charging technologie.


De belangrijkste eigenschappen van de Samsung Galaxy A70

  • Uitgevoerd met een nagenoeg randloos Full HD+ Infinity-U display met een diagonaal van 6,7inch.
  • De slanke behuizing ligt comfortabel in de hand en dankzij de 3D glasstic achterkant en de vingerafdruksensor in het beeldscherm is de vormgeving vloeiend en naadloos.
  • Voorzien van een triple-camera opgebouwd uit een ultra-wide camera met een bereik van 123 graden, een 32-megapixel (f/1.7) camera voor scherpe, heldere foto's en een 5-megapixel Depth Camera voor het aanpassen van de scherptediepte-instelling.
  • De 32-megapixelcamera aan de voorzijde zorgt voor levendige foto's overdag en laat meer licht binnen als het donker is voor heldere foto's 's nachts.
  • Dankzij de 4.500 mAh accu levert de smartphone voldoende energie om de hele dag vooruit te kunnen en dankzij Fast Charging technologie kan de accu in een handomdraai opgeladen worden.

Specificaties

Processortype Samsung octa-core (2,0 GHz quad-core + 1,7 GHz quad-core)
Intern geheugen 6,0 GB
Interne opslag capaciteit 128,0 GB
Schermgrootte 6,7 inch
Uitgebreide specificaties