GPRS instellingen

25-07-2005  |  GSM Helpdesk Nederland  |  Instellingen


Om te kunnen wappen via GPRS, moet u beschikken over de juiste GPRS instellingen. Voor meer informatie over GPRS kunt u de GPRS pagina van deze helpdesk bekijken door hier te klikken.

GPRS instellingen kunt u meestal opvragen op de site van uw provider of via de klantenservice. Vaak hebben de providers de instellingen voor nieuwe toestellen nog niet meteen klaar liggen. Via de Nokia website kunt u gratis de instellingen voor GPRS naar uw telefoon laten zenden (middels Smart SMS) op het adres: http://www.nokia.com/nokia/0,,32863,00.html#.

Voor vele andere merken toestellen biedt http://www.bel.nl de juiste instellingen aan. De diensten van bel.nl zijn helaas niet gratis maar zijn kwalitatief erg goed.

Biedt uw provider GPRS instellingen aan, dan raad ik u aan deze instellingen te gebruiken omdat de instellingen die Nokia aanbiedt af kunnen wijken van de instellingen die uw provider aanbiedt.

LET OP: GPRS instellingen zijn over het algemeen enkel voor het opvragen van WAP pagina's via GPRS op uw telefoon. Voor GPRS internet moet u vaak aanvullende bundels inkopen. U krijgt van uw provider dan ook andere instellingen.Laatste Nieuws4 Reacties
Dirk van Kleef plaatste dit 10 mei 2008

Helaas kan ik niks vinden wat gaat over het uit zetten van GPRS. Niet iedereen wil dit aan hebben en het kost altijd geld, en veel geld.Al denk je dat je het niet gebruikt, gebruik je het toch. Jouw telefoon gaat verbinding maken met ?????? en daar gaan weer de euries. Zelf mee gemaakt. En nu ben ik op zoek om het GPRS uit te kunnen zetten. In de winkel hebben geen oplossing voor mij.

Henk de Marie plaatste dit 26 mei 2007

Voor mijn HTC P3600 waren de KPN GPRS instellingen gratis beschikbaar op www.bel.nl.

Maria Soons plaatste dit 20 aug 2009

Is er al een oplossing gevonden voor het probleem om de GPRS zelf uit te schakelen. Ik zit met precies hetzelfde en in de winkel kunnen ze me ook iet helpen. Dit is toch gek?

barbera stuut plaatste dit 02 jul 2008

hoi

ik lees net verhaal van dirk en zou graag meer willen weten. na telefoon een dag in dashboard van auto te hebben gehad( niets mee gedaan dus)., krijg ik dag erna de melding niet meer naar buiten te kunnen bellen ivm admininstratieve redenen. ik bellen met tele 2 en een openstaande nota van 400, ivm veelvuldig gprs gebruik die dag meerdere keren, terwijl de tlefoon niet is gebruikt en ook geen bestsnd te vinden. tele 2 doet het af met dat ik zit te liegen en ik moet de nota betlaen

Geef ook je reactie