NEC werkt aan buigbare GSM

29-11-2006  |  de redactie


Telecomfabrikant NEC werkt aan een wel héél speciale mobiele telefoon, eentje die geheel buigzaam is, zelfs het scherm. De gebruiker die zijn GSM wel eens laat vallen, zal hierin de perfecte GSM zien.

NEC heeft het toestel nog niet officieel aangekondigd, het buigbare toestel is daarom ook een concept toestel. Op alle mogelijke manieren kan dit NEC toestel meegenomen; opgevouwen, als armband, dubbelgevouwen, noem het maar op en het is mogelijk met dit toestel.

NEC werkt aan buigbare GSM
NEC werkt aan buigbare GSM


Deze GSM is vervaardigd uit speciaal rubber, waardoor het toestel zo buigzaam is. Omdat deze GSM van rubber is gemaakt, kan het toestel ook zeker tegen een stootje. Daarom zou het buigbare NEc concept ideaal kunnen zijn voor de gebruikers die niet altijd even makkelijk hun toestel goed kunnen vasthouden. Verder wordt draaggemak geoptimaliseerd doordat de gebruiker zelf kan kiezen hoe hij het toestel mee wil nemen.

Of het toestel uiteindelijk op de markt zal verschijnen en wat verdere specificaties zijn, is vooralsnog onbekend. GSM Helpdesk Nederland houdt u uiteraard op de hoogte over dit aparte toestel.Laatste Nieuws0 Reacties
Geef je reactie
Nieuw

19-07-2019
Xiaomi Mi Max 3
26-03-2019
Sony Xperia L3
26-02-2019
Sony Xperia 1
26-02-2019
Sony Xperia 10