Opvolger HTC One M8 wordt in maart gepresenteerd

Opvolger HTC One M8 wordt in maart gepresenteerd

16-12-2014  |  Tim Wijkman van Aalst  |  Achtergrond informatie , Toestellen


Volgens nieuwe geruchten gaat HTC de opvolger voor de huidige HTC One M8 niet tijdens de CES in Las Vegas en ook niet tijdens het Mobile World Congressn in Barcelona presenteren. HTC zou bezig zijn met een eigen introductie evenement die medio maart moet plaatsvinden.

Al enkele weken wordt geroddeld en gespeculeerd over de verwachte opvolger voor de huidige HTC One M8. De afgelopen weken is al behoorlijk wat informatie over het toestel uitgelekt en bekend geworden dat HTC onder de codenaam 'HTC Hima' werkt aan een opvolger voor de huidige HTC One M8.

De jongste geruchten stellen dat HTC haar nieuwe paradepaardje voor 2015 pas 'medio maart' gaat presenteren tijdens een eigen evenement. Dat zou betekenen dat HTC het toestel niet begin januari tijdens de Consumer Electronics Show (CES) in Las Vegas gaat presenteren en dat HTC ook het Mobile World Congress in Barcelona begin maart niet zal gebruiken als achtergrond voor de introductie van de HTC One M8 opvolger.

Volgens de laatste geruchten wordt de 'HTC One M9' wederom een smartphone met een 5 inch groot Full HD beeldscherm. Volgens de geruchten zal het toestel draaien op de Qualcomm Snapdragon 810 processor, een 64-bit octa-core processor. Verder wordt gesteld dat het toestel een 20,7-megapixelcamera aan de achterzijde heeft een 13-megapixel front-camera. Vanzelfsprekend zal de HTC One M9 draaien op de nieuwste Android versie, momenteel Android 5.0 Lollipop, waarover HTC een nieuwe versie van haar HTC Sense interface zal zetten. Net als de huidige HTC One M8 zal de opvolger verschijnen in het zilver, grijs en goud.

Bron
Laatste Nieuws0 Reacties
Geef je reactie