OnePlus hint op nieuwe aankondiging

17-12-2014  |  Tim Wijkman van Aalst  |  Achtergrond informatie


De Chinese smartphonefabrikant OnePlus, bekend van de populaire 'OnePlus One smartphone', heeft op haar Google+ pagina een hint geplaatst dat de fabrikant vandaag met een nieuwe aankondiging gaat komen.

De Chinese smartphonefabrikant OnePlus gaat vandaag 'iets nieuws' presenteren. Dat valt op te maken uit een teaser die OnePlus op haar Google+ pagina heeft geplaatst. Natuurlijk wordt er in het geruchtencircuit direct gespeculeerd over de komst van een nieuwe smartphone van OnePlus en wordt beweerd dat OnePlus een mini-versie van haar OnePlus One gaat presenteren. Voor mensen die daar op hopen kan de aankondiging van OnePlus wellicht wel eens op een teleurstelling uitdraaien.

OnePlus plaatst teaser voor aankondiging op 17 december
OnePlus plaatst teaser voor aankondiging op 17 december

In de teaser-afbeelding die OnePlus online heeft gezet staan vier blauwe puntjes centraal. Verder vermeldt OnePlus in haar teaser 'Go Further' (vertaald: ga verder). Aangenomen wordt dan ook dat OnePlus vandaag een powerbank / batterij-pack gaat presenteren. De vier blauwe stipjes in de afbeelding zijn waarschijnlijk de vier blauwe LED lampjes die vaak op externe mobiele opladers gebruikt worden om aan te geven dat het accu-pack geheel vol is.

Bij de teaser-afbeelding op Google+ vermeldt OnePlus daarnaast ook 'We hebben 10.000'. Dit verwijst zeker niet naar het aantal toestellen dat OnePlus tot op heden heeft verkocht, want dat aantal ligt aanzienlijk hoger. Het verwijst waarschijnlijk naar de capaciteit van het battery-pack dat naar verwachting een accu met een capaciteit van 10.000 mAh gaat krijgen.

Een battery-pack met een capaciteit van 10.000 mAh heeft voldoende energie om een smartphone 4 tot 5 keer volledig op te laden. Op die manier heeft de gebruiker altijd extra energie bij de hand voor de momenten dat hij of zij niet in de buurt komt van een stopcontact.

Later vandaag zal blijken of het inderdaad een battery-pack is die OnePlus gaat presenteren of dat OnePlus wellicht toch zal verrassen met de introductie van een nieuwe smartphone zoals velen hopen.
Laatste Nieuws0 Reacties
Geef je reactie