T-Mobile neemt commerciële exploitatie Ben over

T-Mobile neemt commerciële exploitatie Ben over

17-12-2014  |  Tim Wijkman van Aalst  |  Achtergrond informatie , Diensten , Netwerk


T-Mobile gaat vanaf januari 2015 de commerciële exploitatie van dochtermerk- en sim-only provider Ben overnemen.

T-Mobile heeft vandaag bekend gemaakt dat Ben vanaf januari 2015 volledig onder de vleugels van T-Mobile gaat vallen. Ben kreeg in 2008 een herintroductie als sim-only achtermerk van T-Mobile en fungeerde tot op heden als een losse organisatie binnen T-Mobile.

Ben gaat vanaf januari 2015 de commerciële exploitatie, operationele aansturing en de klantenservice overhevelen naar T-Mobile.

Al sinds eind jaren '90 is Ben een bekende merknaam in de mobiele markt. Eind jaren '90 telde Nederland 5 mobiele aanbieders en was Ben één van de vijf aanbieders met een eigen netwerk. Op 4 februari 1999 presenteerde Ben zichzelf middels een voor die tijd revolutionaire reclamespot van drie minuten die zowel op Nederland 1 als Nederland 3 werd uitgezonden.

In 2003 werd Ben overgenomen door Deutsche Telekom en werd de naam veranderd in 'T-Mobile'. Na een afwezigheid van 5 jaar in de Nederlandse markt werd de merknaam 'Ben' door T-Mobile in 2008 opnieuw geïntroduceerd in de Nederlandse markt en ging opereren als een sim-only speler in de Nederlandse markt. Sinds de herintroductie in 2008 is het aanbod van Ben verder uitgebreid en verkoopt het merk ondertussen ook weer toestellen in combinatie met abonnementen.

Meer over Ben op de website van Ben.

 
Laatste Nieuws0 Reacties
Geef je reactie