HTC komt met nieuwe Vox PDA

14-12-2006  |  de redactie


Eerder gingen al verschillende geruchten rond over een nieuw toestel van HTC, maar nu is ook de eerste foto van het toestel vrijgegeven. De HTC Vox is een compacte PDA met vele handige functies.

HTC heeft de Vox, ook wel S710 genoemd, nog niet officieel aangekondigd. Betrouwbare bronnen geven echter aan dat we niet lang meer hoeven te wachten op de nieuwste HTC telg. HTC richt zich op steeds compactere toestellen, zo ook met de Vox. Dit toestel is slechts 18 millimeter dik, PDA's passen dus steeds beter in uw zak of tas.

HTC Vox
HTC Vox


De HTC Vox is voorzien van alle standaard voorzieningen waar een goed PDA toestel tegenwoordig aan voldoet. De Vox draait op Windows Mobile 5.0 en ondersteunt Office documenten. Verder is het voorzien van een 2.0 megapixel camera, en de zelfgeschoten kiekjes kunnen op verschillende manieren doorgestuurd worden. De HTC Vox beschikt namelijk over GPRS, EDGE, Bluetooth en WiFi. Ook foto's opslaan is geen probleem voor het quad-band toestel, dat kan namelijk op het geïntegreerde ROM geheugen van 64 MB en het RAM geheugen van 128 MB. Als dit nog niet voldoende is voor al uw belangrijke bestanden, dan kan dit geheugen nog worden uitgebreid middels MicroSD geheugenkaartjes.

De HTC Vox is een snel toestel met haar TI OMAP 850 processor met 200 Mhz. Het 2.4 inch QVGA display biedt optimaal kijkplezier met een kristalhelder beeld. HTC zorgt met haar nieuwste toestel niet alleen voor kijkplezier, maar ook voor ander gebruiksgemak. Even snel een SMS bericht of e-mail schrijven kan op twee manieren; door het uitschuifbare QWERTY toetsenbord te gebruiken, of de reguliere cijfertoetsen aan de voorkant van het toestel. Zo kan de gebruiker nog sneller reageren op alle berichten die hij ontvangt.

HTC heeft nog geen officiële berichten uit laten gaan aangaande haar nieuwe S710. De verwachting is echter dat het toestel begin of medio 2007 op de markt zal verschijnen.Laatste Nieuws0 Reacties
Geef je reactie


Nieuw

19-07-2019
Xiaomi Mi Max 3
26-03-2019
Sony Xperia L3
26-02-2019
Sony Xperia 1
26-02-2019
Sony Xperia 10