Motorola kondigt RIZR Z6 aan

11-01-2007  |  de redactie


Tijdens de Consumer Electronics Show in Las Vegas kondigt Motorola haar nieuwste telg in de RIZR serie aan. De RIZR Z6 zal de opvolger worden van de RIZR Z3, met toevoeging van extra functies.

Wanneer de twee broertjes in de RIZR serie met elkaar vergeleken worden, kan duidelijk gezien worden dat beide toestellen familie van elkaar zijn. Het design van de RIZR Z6 is nagenoeg hetzelfde gebleven als het design van de RIZR Z3. Het gewicht van het nieuwste toestel is echter met 10 gram verminderd.

Motorola RIZR Z6
Motorola RIZR Z6


Naast het gweichtsverlies heeft Motorola nog wat kleine dingen aangepast om het toestel te verbeteren. Zo heeft het scherm een onderhoudsbeurt ondergaan en is uitgekomen op een QVGA scherm, in tegenstelling tot de RIZR Z3, die een TFT scherm heeft. Ook de camera is ten opzichten van de Z3 verbeterd, Motorola heeft over de kwaliteit hiervan namelijk nogal wat kritiek mogen ontvangen. De camera heeft nu echt een 2 megapixel kwaliteit.

Andere specificaties van de Z6 zijn hetzelfde gebleven ten opzichte van de functies van de Z3. Zo heeft de Z6 EDGE, Bluetooth en GPRS. Ook een muziekspeler waarop verschillende muziekformaten afgespeeld kunnen worden, is aanwezig op het nieuwe toestel in de RIZR serie.

De RIZR Z6 wordt verwacht rond het tweede kwartaal van 2007 in de schappen te liggen.Laatste Nieuws0 Reacties
Geef je reactie