LG Prada KE850 officieel gelanceerd

18-01-2007  |  de redactie


Er gingen al vele geruchten rond in telecomland over de nieuwe LG KE850 die op het punt stond gelanceerd te worden, maar nu heeft LG het toestel eindelijk officieel aangekondigd.

Het toestel zal wel eens de grote concurrent kunnen worden van de veelomstreden Apple iPhone. De LG Prada heeft namelijk een soortgelijk breedbeeld 3 inch display dat, net als de iPhone, sensoren bevat die de lichtregeling bepalen. Het enige verschil met betrekking tot het display, is dat met de KE850 de stylus wel benodigd is om te navigeren, bij de iPhone is dat niet het geval.

LG Prada KE850
LG Prada KE850


Zoals op de foto's gezien kan worden, heeft het toestel geen toetsenbordje om even snel een SMS bericht of e-mail te schrijven. Dit moet door middel van het touchscreen gedaan worden. Aan de voorkant van de LG Prada kunnen gesprekken afgehandeld worden en aan de zijkant zitten een paar sneltoetsen voor de connectiviteit van het toestel te regelen en de camera te gebruiken.

De 2 megapixel camera met Carl Zeiss lens maakt mooie foto's, die ook meteen op het grote scherm bekeken kunnen worden, of verstuurd kunnen worden door de Bluetooth functie. Een MP3 speler die vrijwel alle muziekformaten kan afspelen ontbreekt ook niet op dit chique toestel. Het geheugen is uitbreidbaar middels MicroSD geheugenkaartjes. Met haar 12 millimeter dikte is de KE850 een waar lichtgewicht van klein formaat, maar een toestel dat toch een mooie uitrstraling heeft en veel dingen te bieden heeft.

Het triple-band toestel zal waarschijnlijk aan het einde van februari te verkrijgen zijn voor een losse verkoopprijs van 600 euro.Laatste Nieuws0 Reacties
Geef je reactie