Samsung lanceert simpele C140

23-01-2007  |  de redactie


Naast alle dure en alleskunnende toestellen van Samsung lanceert het bedrijf nu ook een toestel dat vooral simpel en makkelijk is. De Samsung C140 is bedoeld voor het instapsegment.

Niet iedereen wil een toestel dat alles kan en het gebruik van de mobiele telefoon wat moelijker maakt. Daarom brengt Samsung ook regelmatig wat simpelere toestellen uit, dit minder functies hebben en ook zeker betaalbaarder zijn. De Samsung C140 lijkt veel op haar jongere zusje, de C130, maar toch heeft Samsung er iets op aangepast. Zo is het toestel namelijk voorzien van Mobile Tracker, een software applicatie waarmee het toestel makkelijker teruggevonden kan worden mocht deze gestolen worden.

Samsung C140
Samsung C140

Verder beschikt de C140 over verschillende eigenschappen waaraan een mobiele telefoon tegenwoordig bijna altijd moet voldoen, zoals WAP 1.2, SMS mogelijkheden en een goed kleurenscherm, namelijk een 65.000 kleuren CSTN scherm. Ook is de C140 aan de kleine kant met haar grootte van 104 x 44 x 16 millimeter.

De Samsung C140 zal waarschijnlijk dit kwartaal nog te verkrijgen zijn in de winkels. Aangezien het toestel bedoeld is voor het prepaid segment zal het een betaalbare mobiele telefoon zijn. De exacte verkoopprijzen zijn nog niet bekend.Laatste Nieuws0 Reacties
Geef je reactie