Samsung P310 in de winkels

27-01-2007  |  de redactie


De Samsung P310, die al aangekondigd was voor het laatste kwartaal in 2006, ligt nu eindelijk in de winkels. De P310 is een ontzettend klein toestel met een stijlvol en chique uiterlijk.

Het is niet voor niks dat de Samsung P310 tot de creditcard toestellen behoort. Het toestel is namelijk bijna net zo klein en dun als een creditcard met haar 86 x 54 x 9 millimeter grootte. Wanneer een toestel zo klein van formaat is als deze, zou je zeggen dat het toestel ook klein van formaat zal zijn wat betreft functionaliteit. Met de Samsung P310 is het tegendeel bewezen.

Samsung P310
Samsung P310


Met de Samsung P310 zal het je aan niets ontbreken. Het toestel heeft namelijk een geïntegreerde 2.0 megapixel camera waarmee scherpe foto's gemaakt kunnen worden. Deze foto's kunnen verstuurd worden middels Bluetooth, of worden opgeslagen op het 80 MB interne geheugen. Dit geheugen is uitbreidbaar met MicroSD of TransFlash geheugenkaartjes.

De P310 is verder erg gemakkelijk in gebruik doordat het een sneltoets heeft om snel het internet op te starten. De bedieningstoets makket het makkelijker om in de menu's de weg te vinden. Als laatste is het mogelijk om e-mails te versturen en te ontvangen op de Samsung P310 en om Microsoft Office bestanden te maken en te bewerken.

De Samsung P310 is vanaf nu verkrijgbaar voor een losse verkoopprijs van circa 400 euro.Laatste Nieuws0 Reacties
Geef je reactie