Preview HTC Vox

01-02-2007  |  de redactie


Dat de HTC Vox eraan komt is één ding wat duidelijk is, maar nog steeds heeft HTC zelf geen details vrijgegeven over het toestel. Toch wordt steeds meer bekend van de nieuwe, dunne PDA.

Eerder meldde GSM Helpdesk Nederland al de geruchten die de ronde deden over de HTC Vox, maar nu zijn nog meer details en foto's uitgelekt. De verwachting is dat de HTC Vox officieel gepresenteerd zal worden op het 3GSM Congres in Barcelona.

De HTC Vox is voorzien van alle standaard voorzieningen waar een goed PDA toestel tegenwoordig aan voldoet. De Vox draait op Windows Mobile 5.0 en ondersteunt Office documenten. Verder is het voorzien van een 2.0 megapixel camera, en de zelfgeschoten kiekjes kunnen op verschillende manieren doorgestuurd worden. De HTC Vox beschikt namelijk over GPRS, EDGE, Bluetooth en WiFi 802.11b/g. Ook foto's opslaan is geen probleem voor het quad-band toestel, dat kan namelijk op het geïntegreerde ROM geheugen van 64 MB en het RAM geheugen van 128 MB. Als dit nog niet voldoende is voor al uw belangrijke bestanden, dan kan dit geheugen nog worden uitgebreid middels MicroSD geheugenkaartjes.

HTC Vox
HTC Vox


De HTC Vox is een snel toestel met haar TI OMAP 850 processor met 200 Mhz. Het 2.4 inch QVGA display biedt optimaal kijkplezier met een kristalhelder beeld. HTC zorgt met haar nieuwste toestel niet alleen voor kijkplezier, maar ook voor ander gebruiksgemak. Even snel een SMS bericht of e-mail schrijven kan op twee manieren; door het uitschuifbare QWERTY toetsenbord te gebruiken, of de reguliere cijfertoetsen aan de voorkant van het toestel. Zo kan de gebruiker nog sneller reageren op alle berichten die hij ontvangt.

Eerder werd gesuggereerd dat het toestel een touchscreen zou hebben en zou beschikken over 3G functionaliteiten, nu blijkt echter dat dit niet het geval is.

Nog even wachten dus voor de officiële presentatie van de HTC Vox, die waarschijnlijk medio februari zal plaatsvinden. Het wordt verwacht dat de HTC Vox in het tweede kwartaal van 2007 in de winkels zal liggen.Laatste Nieuws0 Reacties
Geef je reactie


Nieuw

19-07-2019
Xiaomi Mi Max 3
26-03-2019
Sony Xperia L3
26-02-2019
Sony Xperia 1
26-02-2019
Sony Xperia 10