Slider Samsung E390 in de winkels

03-02-2007  |  de redactie


De quad-band Samsung E390, die aangekondigd stond voor dit kwartaal, is geheel volgens plan ook dit kwartaal verkrijgbaar, en wel vandaag. De Samsung E390 is een toestel dat van alle markten thuis is.

Doordat het toestel een slider is, neemt het niet veel plaats in beslage met haar 93 x 15 x 16 millimeter grootte. De E390 heeft een strak design dat geheel binnen de Samsung sliders past, en met haar zwarte kleur kan iedereen ermee voor de dag komen. Dat het toestel aan de kleine kant is wil niet zeggen dat het minder functies biedt. In tegendeel, de E390 is op heel veel gebieden goed thuis.

Samsung E390
Samsung E390


Onderweg genieten van je favorieten muziek is geen probleem voor de E390, het toestel heeft namelijk een MP3 speler en een intern geheugen van 15 MB, dat uitbreidbaar is middels MicroSD en TransFlash geheugenkaartjes. Zo is er altijd genoeg ruimte voor alle muziekbestanden die de gebruiker onderweg wil beluisteren. Niet alleen hiervoor is het uitbreidbare geheugen handig, ook de foto's die gemaakt zijn met de 1.3 megapixel camera kunnen hierop worden opgeslagen.

Bestanden zoals foto's en muziek kunnen middels Bluetooth worden verzonden. Even een mailtje sturen kan ook met de E390, aangezien het op verschillende manieren e-mails kan versturen en ontvangen. De gebruiker is dus op alle mogelijke manieren bereikbaar met de E390.

De Samsung E390 is vanaf vandaag verkrijgbaar voor een losse verkoopprijs van 192 euro. Met een abonnement is de E390 gratis verkrijgbaar.Laatste Nieuws0 Reacties
Geef je reactie