Microsoft lanceert Mobile 6 tijdens 3GSM

06-02-2007  |  Tim Wijkman van Aalst


Het 3GSM World Congress, het grootste congres en beursevenement ter wereld op GSM gebied, zal de achtergrond gaan vormen voor de introductie van Windows Mobile 6 door Microsoft.

Tijdens 3GSM heeft Microsoft een persconferentie belegd waarop, zo bleek vandaag, Windows Mobile 6 gelanceerd zal gaan worden. Op de MSDN website van Microsoft verscheen een bericht "'MSDN geekSpeak: Windows Mobile 6 with Jim Wilson (Level 200)", iets wat nog niet gepubliceerd mocht worden.

Na het uitlekken van de informatie heeft Microsoft het bericht weer offline gehaald, echter was het bericht nog lange tijd via de Google Cache te vinden.

De geruchten rondom Windows Mobile 6 doen al geruime tijd de ronde. Eerder verschenen al enkele video's van het nieuwe besturingssysteem voor PDA's en mobiele telefoons. Ook lekte enkele toestellen uit welke mogelijk op Windows Mobile 6 draaien.

Of de lancering van Windows Mobile 6 werkelijk doorgang zal vinden op 3GSM blijft onduidelijk. Het verwijderen van het bericht van Microsoft's MSDN website zou een stap van Microsoft kunnen zijn om de lancering uit te stellen of om te zorgen dat de betreffende aankondiging niet verder uitlekt.Laatste Nieuws0 Reacties
Geef je reactie