Apple Pay nu ook beschikbaar in China

Apple Pay nu ook beschikbaar in China

18-02-2016  |  Tim Wijkman van Aalst  |  Achtergrond , Buitenland , Diensten , Toestellen


Na een succesvolle introductie van Apple Pay, de mobiele betaaldienst van Apple, in de Verenigde Staten, Canada en Groot Brittannië, heeft Apple haar betaaldienst nu ook in China beschikbaar gemaakt.

Hoewel de uitrol van Apple Pay behoorlijk traag gaat, zit er wel progressie in de beschikbaarheid van Apple Pay. Met de toevoeging van China aan het rijtje landen waar Apple Pay beschikbaar is, vergroot Apple haar potentiële gebruikersgroep met een bevolking van meer dan 1 miljard mensen.

Al sinds de komst van de Apple iPhone 6 in 2014 is Apple bezig met de uitrol van Apple Pay. De mobiele betaaldienst, waarbij met een iPhone betaald kan worden bij betaalautomaten, kwam als eerste beschikbaar in de Verenigde Staten en is sindsdien ook uitgebracht in Canada en het Verenigd Koninkrijk. China is nu het vierde land waar de mobiele betaaldienst beschikbaar is.

De Europese introductie van Apple Pay wordt al heel lang voorspeld en verwacht maar is tot op heden uitgebleven. Uiteindelijk zal Apple Pay naar verwachting in de toekomst ook op het Europese vaste continent beschikbaar gaan komen.
Laatste Nieuws0 Reacties
Geef je reactie