Nokia E90 Communicator uitgelekt

10-02-2007  |  de redactie


Vele toestellen die gelanceerd worden tijdens het 3GSM World Congress komende week zijn al uitgelekt, waaronder ook de Nokia E90 Communicator, een toestel voor de zakelijke gebruiker.

De foto's die zijn uitgelekt verhullen niet alles dat de Nokia E90 in huis zal hebben. GSM Helpdesk Nederland kan echter al wel wat details onthullen van de Nokia E90, die naar alle waarschijnlijk gepresenteerd zal worden tijdens het 3GSM Congress in Barcelona.

Wanneer de E90 opengeklapt wordt, wordt een volwaarig toetsenbord zichtbaar en een groot beeldscherm dat volgens de geruchten een resolutie heeft van 600 x 352 pixels. Het quad-band toestel zou een extern scherm hebben van 240 x 320 pixels. Beide schermen kunnen waarschijnlijk 16.000.000 kleuren weergeven.

Nokia E90 Communicator
Nokia E90 Communicator


Omdat het toestel gericht is op de zakelijke gebruiker, zal het van alle gemakken zijn voorzien. Zo heeft de E90 naar alle waarschijnlijkheid HSDPA en WiFi, waardoor internet snel gebruikt kan worden. Office documenten zullen ondersteund worden en het volwaardige toetsenbord zorgt voor snelle berichtgeving.

Of we de Nokia E90 Communicator in levende lijve zullen zien tijdens 3GSM is nog onbekend, evenals verdere details over het toestel. GSM Helpdesk Nederland houdt u tijdens 3GSM ook op de hoogte over dit toestel.Laatste Nieuws0 Reacties
Geef je reactie