Geruchten opvolger Sony Ericsson M600i

21-02-2007  |  Tim Wijkman van Aalst


Diverse websites op internet maken melding van een mogelijke opvolger van de Sony Ericsson M600i. Een tweetal als authentiek aangemerkte foto's verschenen de afgelopen dagen op het internet.

Volgens de berichten werkt Sony Ericsson onder de codenaam "Lizy" aan de opvolger van de Sony Ericsson M600i. Het nieuwe toestel is wat platter en lijkt qua materiaal gebruik op de onlangs gelanceerde Sony Ericsson W880i. Het lijkt erop dat Sony Ericsson de nieuwe looks in meer toestellen terug wil gaan brengen.

Mogelijke opvolger Sony Ericsson M600i
Mogelijke opvolger Sony Ericsson M600i (bron: se-world.info)

Het toestel mist volgens de eerste berichten nog steeds een camera. Wel wordt er melding gemaakt van de mogelijke toevoeging van EDGE. In dit geval zou het gaan om een toestel voor de Amerikaanse markt, mogelijk dat een Europese versie met 3G uitgerust zal worden. Daarnaast zou het toestel nu ook over WiFi beschikken en draait het toestel op het alom bekende Symbian UIQ3 platform.
Mensen die zitten te wachten op een opvolger van de Sony Ericsson M600i mét camera, moeten uitkijken naar het toestel met de codenaam "Elena". Van dit toestel zijn nog geen authentieke foto's gevonden, maar volgens de geruchten beschikt dit toestel naast alle functies van de Lizy ook over een 2 megapixel camera.Laatste Nieuws0 Reacties
Geef je reactie