HTC Sirius vingerafdruk PDA uitgelekt

05-03-2007  |  de redactie


Vorige week lekte al een heel arsenaal aan HTC toestellen uit, maar dit verhaal zet zich vandaag verder voort met het uitlekken van de HTC Sirius, die vingerafdrukken kan herkennen.

Ook de HTC Sirius, waarvan de officiële naam waarschijnlijk HTC P6500 zal worden, is een nieuw gerucht onder de HTC toestellen. Toch zijn er al veel specificaties bekend over deze nieuwe Windows Mobile 6 PDA, die als één van de weinige toestellen op de markt een vingerafdruk sensor heeft. Zo kan de gebruiker direct geïdentificeerd worden aan hand van de persoonlijke vingerafdruk.

HTC P6500
HTC P6500 "Sirius"


Hiernaast beschikt het quad-band toestel over EDGE, UMTS en HSDPA. Het display is een 240 x 320 pixels kleurenscherm, wat dus erg prettig werken is voor de die-hard PDA gebruiker. Ook kan de eigenaar van de P6500 leuke foto's schieten met de 1.9 megapixel camera. De 400 Mhz Samsung processor zorgt ervoor dat het toestel snel werkt en het 64 MB en 256 MB interne geheugen is uitbreidbaar middels MMC en SD geheugenkaartjes.

Ook zal het mogelijk zijn om WiFi te gebruiken, daar de HTC Sirius ook over deze functie beschikt, evenals over Bluetooth. Zo is het verzenden en ontvangen van bestanden snel en makkelijk gemaakt. De extra sneltoetsen aan de voorkant van het toestel maken navigeren nog gemakkelijker.

HTC heeft de Sirius, oftewel P6500, nog niet officieel aangekondigd. De verwachting is dat dit binnen nu en een paar maanden zal gebeuren en dat het toestel in het derde kwartaal van 2007 in de winkels zal liggen.Laatste Nieuws0 Reacties
Geef je reactie


Gerelateerd Nieuws