Motorola Moto G4 en Moto G4 Plus ontvangen Android 7.0 Nougat update

14-12-2016  |  Tim Wijkman van Aalst  |  Achtergrond, Toestellen


Lenovo, sinds 2014 eigenaar van de mobiele divisie van Motorola, is in de eerste landen begonnen met de uitrol van haar Android 7.0 Nougat update naar de Motorola Moto G4 en Moto G4 Plus. De update zal binnen enkele weken wereldwijd beschikbaar zijn.

Lenovo bewijst wederom dat de middenklasse- en high-end 'Moto-smartphones' veel bieden voor een scherpe verkoopprijs. Niet alleen qua hardware en materiaal zijn de toestellen erg goed, maar ook de manier waarop Lenovo ervoor zorgt dat de toestellen up-to-date blijven. Mede om die reden heeft de Moto G4 Plus onlangs een Telecom Award voor 'beste koop' in het mid-range segment (toestellen tussen 200 en 400 euro) gewonnen.

Motorola Moto G4 Plus ontvangt Android 7.0 Nougat update
Motorola Moto G4 Plus ontvangt Android 7.0 Nougat update

Lenovo is in India gestart met de uitrol van een update naar Android 7.0 Nougat naar de Motorola Moto G4 en Motorola Moto G4 Plus. Android 7.0 Nougat is de nieuwste versie van het Android besturingssysteem. Lenovo hoort daarmee wederom bij de eerste groep fabrikanten die een update naar deze nieuwe Android versie heeft uitgebracht. De update zal naar verwachting binnen enkele dagen tot weken ook op Nederlandse en Belgische Moto G4 en Moto G4 Plus toestellen beschikbaar komen.

Motorola heeft een uitstekende reputatie als het gaat om het up-to-date houden van haar smartphones. Vooral de middenklasse- en high-end smartphones van Motorola worden doorgaans zeer goed up-to-date gehouden.

Lenovo kondigde in oktober al aan dat diverse Moto smartphones een update naar Android 7.0 zouden gaan ontvangen. Lenovo liet toen al doorschemeren dat de Motorola Moto G4 en Moto G4 Plus samen met de Moto Z de eerste toestellen zouden zijn die een update naar Android 7.0 zouden gaan ontvangen.

Uit de informatie die Lenovo in oktober heeft vrijgegeven blijkt dat ook onderstaande toestellen binnenkort een update naar Android 7.0 zullen gaan ontvangen:

 

  DOWNLOAD DE APP VAN GSM HELPDESK  
 


Blijf altijd en overal op de hoogte van het laatste telecom nieuws en test de kwaliteit van uw mobiele verbinding en Wi-Fi netwerk met de geheel nieuwe app van GSM Helpdesk!

   Download de Android app van GSM Helpdesk

 Laatste Nieuws0 Reacties
Geef je reactie