Motorola introduceert vier nieuwe GSM's

29-03-2007  |  de redactie


Motorola heeft vandaag vier nieuwe toestellen aangekondigd die allen in het prepaid- en middensegment geplaatst zullen worden. De toestellen zijn voorzien van de standaard Motorola functies.

De markt in mobiele telefonie vraagt steeds meer naar een betaalbaar mobieltje dat voorzien is van een camera, video mogelijkheden, Bluetooth ondersteuning, een goede batterijduur, een mooi kleurenscherm en een geïntegreerde radio. Motorola speelt op deze vraag in door vier nieuwe toestellen te lanceren, die erg lijken op eerdere Motorola modellen.

Motorola W218
De stijlvol dunne en betaalbare W218 candybar biedt een FM radio, een VGA camera en een elegant design dat prettig aanvoelt in de hand. De Motorola W218 zal de consument in het instapsegment (prepaid segment) zeker aanspreken met haar frisse looks. De Motorola W218 biedt het beste in de basis; het heeft een erg goede standbytijd en beltijd en de mogelijkheid om veel contactpersonen op te slaan. Hiernaast kan ook handsfree gebeld worden met de Motorola W218 door de geïntegreerde speakerphone.

Motorola W218
Motorola W218


Het 65.000 kleuren TFT scherm geeft een mooi en helder beeld. De gebruiker kan ook heerlijk genieten van muziek, ondanks dat het toestel geem muziekspeler heeft, heeft Motorola wel aan een FM radio gedacht.

Motorola W360
De Motorola W360 is een instapmodel dat goed thuis is op het gebied van multimedia. Zo heeft het toestel een MP3 speler en een FM radio, zodat de favoriete muziek altijd binnen handbereik is. Het candybar toestel biedt tevens een VGA camera met 4x digitale zoom. In combinatie met het interne geheugen van 5MB kan de gebruiker een behoorlijk aantal leuke foto's opslaan.

Motorola W360
Motorola W360


Motorola heeft bij haar W360 ook weer gezorgd voor een helder en duidelijk scherm door een 65.000 kleuren TFT display in het toestel te integreren. Met haar 47 x 113 x 11.9 millimeter grootte is de Motorola W360 een dun toestel met een knap uiterlijk.

Motorola W380
De slanke Motorola W380 is een clamshell toestel dat goed voldoet aan alledaags gebruikt voor de reguliere consument. Zo kan de eigenaar van dit nieuwe toestel iedere dag in contact blijven met vrienden en familie door te bellen, SMS-en en MMS-en. Doordat Motorola ook een VGA camera met 4x digitale zoom in het toestel heeft geplaatst, kunnen zelfgemaakte foto's ook worden doorgestuurd.

Motorola W380
Motorola W380


De Motorola W380 heeft met haar uiterlijk en specificaties veel weg van eerdere modellen, maar dat neemt niet weg dat het toestel een lust voor het oog is. Ook met dit toestel kan hansfree gebeld worden en met haar 97 gram is de W380 een echte lichtgewicht.

Motorola W395
Voor maximale functies in een betaalbaar jasje biedt Motorola haar nieuwste W395. Dit toestel heeft een grote diversiteit in multimedia opties, zoals een 1.3 megapixel camera, de mogelijkheid om korte video opnames te maken, Bluetooth en een goede batterijduur. Met haar stijlvolle metalen voorkant zal het toestel altijd opvallen in de menigte. Doordat het clamshell toestel een uitbreidbaar geheugen heeft tot 2GB, kunnen zowel foto's als MP3 bestanden bijna tot in het oneindige worden opgeslagen.

Motorola W395
Motorola W395


Ook dit toestel heeft een echt Motorola uiterlijk; trendy en stijlvol, zoals we dat gewend zijn met de Amerikaanse mobieltjes fabrikant. In combinatie met de glanzende materialen is het 65.000 kleuren TFT scherm één grote eye-catcher.

Alle nieuwe Motorola toestellen zullen vanaf het tweede kwartaal in de winkels verschijnen. De Motorola W218 en W360 zijn gericht op het prepaid segment, met de W380 en W395 richt Motorola haar pijlen op de middensegment consument.Laatste Nieuws0 Reacties
Geef je reactie