Nokia komt met Nokia 5070 prepaid model

29-03-2007  |  Tim Wijkman van Aalst


Speciaal voor de jonge consument heeft Nokia vandaag de Nokia 5070 aangekondigd. Het toestel met een FM radio, MP3 speler en camera zal mogelijk de nieuwe prepaid knaller gaan worden.

Met de behoeften van jongeren in het achterhoofd, heeft Nokia de Nokia 5070 ontworpen. Het toestel zal nog deze maand op de Nederlandse markt komen voor een richtprijs van slechts 100 euro.

De Nokia 5070 heeft een FM stereo radio en een MP3 speler, voor jongeren één van de belangrijkste functies op een telefoon. Op het toestel is een nieuwe functionaliteit aanwezig: Xpress Audio Messaging. Hiermee kunnen korte spraakberichtjes opgenomen worden en als een soort "SMS" verzonden worden naar andere telefoons. Daarnaast is het natuurlijk mogelijk om met de ingebouwde camera leuke foto's te schieten en via MMS te delen met vrienden en kennissen.

Nokia 5070
Nokia 5070


Zoals we van Nokia gewend zijn, zijn in het toestel ook een aantal erg verslavende games aanwezig, waaronder het populaire Sudoku. Ook de opkomst van het mobiele internet is het toestel niet voorbij gegaan. Het toestel beschikt over een HTML browser waarmee moeiteloos gesuft kan worden over het web.

Met de ondersteuning van MP3 beltonen en de mogelijkheid om eigen wallpapers in te stellen, is de Nokia 5070 helemaal naar eigen smaak te personaliseren. Met een standby tijd van 12 dagen en een beltijd van 3,5 uur, zal het toestel de gebruiker ook niet snel in de steek laten.Laatste Nieuws0 Reacties
Geef je reactie


Gerelateerd Nieuws