Shine en W880i verkopen het best

12-04-2007  |  de redactie


Naar aanleiding van een onderzoek in Groot Brittanië is gebleken dat de LG Shine en de Sony Ericsson W880i de best verkopende toestellen zijn van dit moment, opgevolgd door verschillende andere GSM's.

De LG Shine wordt nog beter verkocht dan LG's eerdere toestel in de Black Label Series, de Chocolate Phone. Dat dit trendy en stijlvolle toestel dan ook de eerste plaats bezet is niet zo gek. Het jongerentoestel Sony Ericsson W880i is een ultraplatte eyecatcher en heeft hiermee een tweede plaats veroverd in de best verkochte toestellen. De Nokia 6300 en 6233, een zakelijk toestel en een 3G candybar toestel nemen de derde en de vierde plaats in. De vijfde plaats is door de Samsung D840 ingenomen, een dunne slider.

Een klassement tot aan de tien best verkochte toestellen is gegeven door het onderzoeksbureau. De zesde tot en met de tiende plaats worden op de volgende volgorde ingenomen: Samsung D900 de zesde plaats, Nokia N73 de zevende plaats, Sony Ericsson K800i de achtste plaats, LG Prada negende plaats en de Sony Ericsson W850i de tiende plaats.

Wat opmerkelijk is aan het klassement is dat de meeste toestellen zijn gericht op muziek. Uit het onderzoek komt niet duidelijk naar voren onder welke consument het is gehouden, maar wanneer we naar de toestellen in de top tien kijken verwachten we dat de jongere consument een behoorlijk deel van het onderzoekspersonen in beslag heeft genomen. Ook de LG Prada Phone komt in dit onderzoek voor, een nieuw toestel dat op korte termijn ook in Nederland in de winkels zal belanden.Laatste Nieuws0 Reacties
Geef je reactie