Foto's Sony Ericsson K818i uitgelekt

17-04-2007  |  de redactie


Een nieuw toestel in de Cybershot series van Sony Ericsson heeft vandaag voor het eerst zijn gezicht laten zien. Dit toestel zal waarschijnlijk de opvolger worden van de Sony Ericsson K810i.

De foto's van het toestel zijn erg duidelijk, en de overeenkomsten met de Sony Ericsson K810i zijn dan ook duidelijk te zien. De knopjes van het toestel zijn exact hetzelfde als die van de K810i, evenals de rest van het uiterlijk. Nog niet alle specificaties van de Sony Ericsson K818i zijn bekend, daar het toestel nog niet officieel is gelanceerd, maar we kunnen toch een kijkje achter het scherm bieden.

Sony Ericsson K818i
Sony Ericsson K818i

De foto's en specificaties zijn per ongeluk uitgelekt door de FCC, de organisatie die alle nieuwe mobieltjes uitgebreid test en onderzoekt of het wel geschikt is voor de markt. De Sony Ericsson K818i zal, net als haar voorganger, beschikken over een goede kwaliteit camera, een MP3 speler en Bluetooth. Ook een FM radio en de mogelijkheid om videofragmenten op te nemen en af te spelen zullen in het toestel zijn geïmplementeerd.

Sony Ericsson K818i
Sony Ericsson K818i

De 3.2 megapixel camera die zich aan de achterkant van het toestel bevindt wordt beschermd door een extra klepje. Ditzelfde hebben we ook teruggezien in een aantal eerdere Sony Ericssson toestellen. Wat wel opvalt, is dat het toestel aan de voorkant geen camera heeft. Het is dus nog maar de vraag of het toestel uiteindelijk ook zal kunnen videobellen.

De Sony Ericsson K818i is nog niet officieel aangekondigd, daarom is het nog even afwachten op de uiteindelijke specificaties en mogelijkheden van het toestel. GSM Helpdesk Nederland houdt u uiteraard hierover op de hoogte.Laatste Nieuws0 Reacties
Geef je reactie