Gaat E-ten Glofiish X500+ uitbrengen?

20-04-2007  |  de redactie


Foto's en specificaties van de E-ten Glofiish X500+ circuleren het internet. Deze lichtgewicht PDA zou een verbeterde versie zijn van de welbekende E-ten Glofiish X500 die alreeds verkrijgbaar is.

Ten opzichte van de Glofiish X500 die we nu kennen zal de Glofiish X500+ een paar voordelen bieden. Zo is bij dit toestel afgestapt van Windows Mobile 5, en heeft E-ten het toestel voorzien van Windows Mobile 6. Maar, dit is echter niet de enige verandering die het toestel heeft ondergaan.

E-ten Glofiish X500+
E-ten Glofiish X500+

Naast de upgrade naar de nieuwste Windows versie heeft E-ten het scherm een betere resolutie gegeven. Waar de Glofiish X500 een QVGA resolutie had, zal de Glofiish X500+ waarschijnlijk een scherm hebben met VGA resolutie. Waar we zouden verwachten dat E-ten bij het verbeterde model ook 3G functionaliteit geïmplementeerd zou hebben lopen we echter tegen de lamp. Volgens de eerste berichten heeft de E-ten Glofiish X500+ nog steeds geen 3G functionaliteit, evenals WCDMA.

Wat verdere verbeteringen zullen zijn op dit toestel is nog niet bekend. De Glofiish X500+ is nog niet officieel aangekondigd door E-ten. Wanneer meer bekend is over het toestel zal GSM Helpdesk Nederland u op de hoogte houden.Laatste Nieuws0 Reacties
Geef je reactie


Gerelateerd Nieuws