Niantic voegt opnieuw nieuwe Pokémons toe aan Pokémon Go

Niantic voegt opnieuw nieuwe Pokémons toe aan Pokémon Go

09-02-2018  |  Tim Wijkman van Aalst  |  Games


Niantic heeft voor de vierde keer in drie maanden tijd nieuwe Pokémons los gelaten in de populaire smartphone game Pokémon Go. Vanaf nu zijn weer diverse nieuwe Pokémons te vinden in de game, waarmee nu bijna alle Pokémons uit de derde generatie in de game zitten.

Niantic probeert spelers van Pokémon Go gemotiveerd te houden om het spel te blijven spelen door regelmatig updates uit te brengen voor het spel met nieuwe functies en mogelijkheden, maar ook door nieuwe Pokémons aan de game toe te voegen. Sinds begin december verschijnen in Pokémon Go nieuwe Pokémons uit de derde generatie. Niantic laat de virtuele beestjes gefaseerd los.

Begin december verschenen de eerste 50 Pokémons uit de derde generatie in Pokémon Go, gevolgd door 20 nieuwe Pokémons tijdens de kerstdagen. In januari werd een derde lichting van 23 Pokémons losgelaten. Nu laat Niantic de vierde 'batch' aan Pokémons uit de derde generatie los in de game. Vanaf nu zijn weer diverse nieuwe verschillende Pokémons te vinden in Pokémon Go, vooral Dragon-type en Flying-type Pokémons als Salamence, Altaria en Metagross.

Gedurende de periode van 9 tot 23 februari biedt Niantic in Pokémon Go ook speciale 'voordeelboxen' met items die gekocht kunnen worden uit de in-game shop. In deze boxen zitten naast ondertussen bekende items als (super) egg incubators, lure modules, candy en incense, ook de nieuwe 'star piece'. Met dit laatste item krijgen gebruikers gedurende 30 minuten een bonus hoeveelheid stardust voor elke Pokémon die zij vangen en uitbroeden. Daarnaast zullen Lure Modules in plaats van 30 minuten tot en met 23 februari totaal 6 uur actief blijven.
Laatste Nieuws0 Reacties
Geef je reactie