Samsung onderbreekt uitrol Android 8.0 Oreo update voor Galaxy S8 en S8+

15-02-2018  |  Tim Wijkman van Aalst  |  Achtergrond, Toestellen


Samsung heeft de uitrol van haar Android 8.0 Oreo update voor de Samsung Galaxy S8 en Galaxy S8+ tijdelijk onderbroken. Samsung heeft geen reden opgegeven voor de onderbreking.

Begin deze week is Samsung in de eerste landen gestart met de uitrol van de lang verwachte Android 8.0 Oreo update voor de Samsung Galaxy S8 en Galaxy S8+. Sammobile meldt dat de uitrol van deze update is stilgelegd. Waarom Samsung de uitrol heeft stilgelegd is niet bekend. Samsung heeft hierover tot op heden geen verdere mededelingen gedaan.

Samsung Galaxy S8 en Samsung Galaxy S8+
Samsung Galaxy S8 en Samsung Galaxy S8+

Volgens Sammobile werkt Samsung momenteel aan een nieuwe versie van de update. Dat wijst erop dat er in de update toch nog problemen of bugs aan het licht zijn gekomen waardoor Samsung de uitrol van de update stil heeft moeten leggen. De nieuwe versie van de update wordt binnen enkele dagen verwacht.

Het is opvallend dat nu ook Samsung de uitrol van de Android 8.0 Oreo update heeft moeten onderbreken. Eerder gebeurde dit ook al bij OnePlus en bij HTC, die beide tijdens de uitrol van de update nog bugs en problemen ontdekte waardoor de uitrol van de update werd onderbroken en later werd hervat met een bijgewerkte versie.

Sinds begin deze week was de Android 8.0 Oreo update voor de Samsung Galaxy S8 en Galaxy S8+ onder andere in België al beschikbaar. Nederlandse gebruikers van de Galaxy S8 en Galaxy S8+ zouden de update vanaf volgende week gaan ontvangen. het lijkt voor de hand te liggen dat de uitrol in Nederland door de recente ontwikkelingen ook iets later zal gaan plaatsvinden.
Laatste Nieuws0 Reacties
Geef je reactie