Wiko toont zes nieuwe budgetsmartphones tijdens MWC in Barcelona

26-02-2018  |  Tim Wijkman van Aalst  |  MWC 2018


Het Franse smartphonemerk Wiko laat ieder jaar op het Mobile World Congress in Barcelona traditioneel haar gehele nieuwe smarpthone portfolio zien. Naast de Wiko View 2 en Wiko View 2 Pro, de absolute paradepaardjes van Wiko, heeft Wiko nog zes andere toestellen klaar staan voor release dit voorjaar.

Wiko is vooral actief in het budget segment van de smartphonemarkt. Ook in 2018 zet Wiko weer stevig op dit segment in met een ruime collectie van nieuwe smartphones.

Wiko View Go
Wiko View Go

In de View serie komt Wiko naast de bijzondere Wiko View 2 en Wiko View 2 Pro ook met de wat 'normalere' Wiko View Go, Wiko View Lite en Wiko View Max. De Wiko View Go heeft een 5,7 inch beeldscherm en biedt een uitgebreid multimediapakket, een goede camera en een grote opslagruimte.

Wiko View Lite
Wiko View Lite

De Wiko View Lite is een compact toestel dat past in de palm van de hand. Het 5,4 inch beeldscherm is omhuld door een compacte behuizing.

Wiko View Max

De Wiko View Max is gemaakt om video's te kunnen kijken. Met een groot 5,99 inch breedbeeldscherm beschikken gebruikers over een verbeterde multimedia-ervaring. Met een accu van maar liefst 4.000 mAh kunnen gebruikers het toestel bovendien twee dagen lang zonder opladen blijven gebruiken.

Wiko Tommy 3, Lenny 5 en Jerry 3

In het goedkoopste smartphone segment komt Wiko met de Wiko Tommy 3, Wiko Lenny 3 en Wiko Jerry 3. alle drie deze toestellen worden gekenmerkt door een kleurrijk design. De Wiko Tommy 3 is een toestel met een 5,45 inch beeldscherm, 4G-internet en NFC voor contactloos betalen. De Wiko Lenny 5 heeft een 5,7 inch beeldscherm en biedt goed geluid dankzij de stereospeakers. De Wiko Jerry 3 biedt alles wat gebruikers nodig hebben in een compacte behuizing, met een 5,45 inch beeldscherm en Quad-Core-processor.
Laatste Nieuws0 Reacties
Geef je reactie