Kortstondige storing in mobiel internet bij Vodafone

Kortstondige storing in mobiel internet bij Vodafone

23-03-2018  |  Tim Wijkman van Aalst  |  Netwerk


Diverse klanten van Vodafone konden vrijdagochtend ongeveer anderhalf uur geen gebruik maken van mobiel internet door een storing. De storing is ondertussen verholpen.

Het mobiele netwerk van Vodafone heeft vrijdag ochtend te maken gehad met een kortstondige storing. Iets na zeven uur ontstonden problemen waardoor diverse klanten van Vodafone geen gebruik meer konden maken van mobiel internet. Naar opgaaf van Vodafone was de storing iets na half 9 opgelost.

De problemen deden zich zowel voor op het 3G (UMTS) als 4G (LTE) netwerk van Vodafone. Niet alle klanten van Vodafone hadden overigens last van de storing. Vodafone heeft rond half 9 aanpassingen gedaan in het netwerk, waarmee de problemen waren verholpen. Er wordt nog wel gewerkt aan een definitieve oplossing voor de oorzaak van de storing. Wat die oorzaak is, heeft Vodafone niet bekend gemaakt.

Klanten die nog steeds problemen ervaren met mobiel internet wordt geadviseerd de telefoon of smartphone helemaal opnieuw op te starten. Hierbij meldt het toestel zichzelf opnieuw aan op het netwerk en zouden de problemen opgelost moeten zijn.
Laatste Nieuws0 Reacties
Geef je reactie