Uitgelekte foto's tonen voor- en achterzijde OnePlus 6 - nieuwe details bekend gemaakt

09-04-2018  |  Tim Wijkman van Aalst  |  Achtergrond, Toestellen


OnePlus heeft vorige week de marketingmachine rondom de aankomende OnePlus 6 aangezet. In de komende dagen en weken gaat OnePlus zelf veel details onthullen middels zogenaamde 'teasers' in de aanloop naar de officiële introductie van de OnePlus 6. Daarnaast lekt via het geruchtencircuit bewust of onbewust ook nog behoorlijk wat uit, zo ook afgelopen weekend.

Fans van OnePlus konden afgelopen weekend hun hartje weer ophalen aan de geruchten rondom de OnePlus 6. Vanuit China zijn namelijk foto's opgedoken van zowel de voor- als de achterzijde van de OnePlus 6. Daarnaast deed OnePlus zelf ook nog een duit in het zakje met de publicatie van weer een nieuw detail over de aankomende nieuwe smartphone van OnePlus.

Uitgelekte foto toont voorzijde nieuwe OnePlus 6
Uitgelekte foto toont voorzijde nieuwe OnePlus 6

Het is de eerste keer dat er een foto is verschenen waarop de hele voorzijde van de OnePlus 6 zichtbaar is. OnePlus maakte anderhalve week geleden zelf al bekend dat de OnePlus 6 over een beeldscherm met een uitsparing (top notch) bovenin het display beschikt. Dit detail is goed zichtbaar op de uitgelekte foto. De foto laat verder zien dat het beeldscherm van de OnePlus 6 niet geheel randloos is.

Uitgelekte foto toont achterzijde nieuwe OnePlus 6
Uitgelekte foto toont achterzijde nieuwe OnePlus 6

Enkele weken geleden was al een foto uitgelekt van de achterzijde van de OnePlus 6. Bovenstaande nieuwe foto voegt dan ook niet zo heel veel toe, behalve dat dit een 'tweede bevestiging' is dat de eerste uitgelekte foto waarschijnlijk authentiek is geweest. Op de foto is zichtbaar dat de OnePlus 6 over een dubbele camera beschikt en onder de camera de LED flitser en de vingerafdruksensor is geplaatst.

Nieuwe details

Naast de twee uitgelekte foto's heeft OnePlus zelf ook van zich laten horen. In een nieuwe teaser op Twitter heeft OnePlus bekend gemaakt dat de alert slider op het toestel gebruikt kan worden om te focussen in de camera-app. De alert-slider is een soort schakelaartje aan de zijkant van het toestel om de telefoon bijvoorbeeld snel in een stille modus te kunnen schakelen.

Ondertussen is al bekend dat de OnePlus 6 over een 6,2 inch groot beeldscherm beschikt met een Full HD+ beeldschermresolutie. In het beeldscherm is een uitsparing (top notch) aanwezig.

Het ligt voor de hand dat de OnePlus 6 wordt aangedreven door de gloednieuwe Qualcomm Snapdragon 845 processor. Dit is de snelste smartphone processor van dit moment. Daarbij wordt verwacht dat de OnePlus 6 over 8 GB aan werkgeheugen zal beschikken. Deze details zijn overigens nog niet officieel bevestigd door OnePlus. Wel heeft OnePlus al laten doorschemeren dat de OnePlus 6 over 256 GB aan interne opslagcapaciteit zal beschikken.

De OnePlus 6 wordt waarschijnlijk ergens in april of mei door OnePlus gepresenteerd. Verdere details zijn vooralsnog niet bekend.

Bronnen: GizChina / TechnoBuffalo
Laatste Nieuws0 Reacties
Geef je reactie
Nieuw

19-07-2019
Xiaomi Mi Max 3
26-03-2019
Sony Xperia L3
26-02-2019
Sony Xperia 1
26-02-2019
Sony Xperia 10