Hollandsnieuwe biedt tijdelijk grotere bundels tijdens 'nieuwste aanwinst weken'

Hollandsnieuwe biedt tijdelijk grotere bundels tijdens 'nieuwste aanwinst weken'

16-04-2018  |  Tim Wijkman van Aalst  |  Achtergrond , Connectiviteit , Diensten


Voor nieuwe klanten en bestaande klanten die hun abonnement kunnen verlengen, biedt sim-only aanbieder Hollandsnieuwe momenteel grotere bundels. Tijdens de 'nieuwste aanwinst weken' bevatten alle bundels meer eenheden (belminuten, sms berichten of MB dataverkeer) voor dezelfde prijs.

Hollandsnieuwe voert momenteel campagne met de 'nieuwste aanwinst weken', waarbij de bundels van abonnementen zijn vergroot. De abonnementen van Hollandsnieuwe varieren in prijs tussen de 7 en 14 euro en bieden voor die prijs tussen de 500 en 6000 'eenheden', waarbij iedere eenheid gebruikt kan worden als één belminuut, één SMS of één MB dataverkeer.

Tijdens de nieuwste aanwinst weken zijn vier van de vijf abonnementen van Hollandsnieuwe uitgebreid qua volume. Het abonnement met 1000 en 2000 eenheden voor 8 en 10 euro beschikken nu beide over 500 eenheden extra. De abonnementen met 4000 en 5000 eenheden voor 12 en 14 euro per maand beschikken nu beide over 1000 eenheden extra. 

De abonnementen met de extra eenheden gelden de gehele looptijd van het contact. Nieuwe klanten van Hollandsnieuwe alsmede bestaande klanten van Hollandsnieuwe die hun abonnement verlengen, kunnen gebruik maken van dit (tijdelijke) aanbod. De nieuwste aanwinst weken lopen tot en met 20 mei.

Ideale combinatie tussen voordelen van abonnement en prepaid

De abonnementen van Hollandsnieuwe staan al jaren bekend als de meest flexibele abonnementen in de Nederlandse markt. Hollandsnieuwe maakt feitelijk een combinatie tussen de voordelen van prepaid en de voordelen van een abonnement. Prepaid geeft bijvoorbeeld controle, terwijl een abonnement doorgaans veel lagere tarieven voor bellen, sms'en en internetten biedt.

Klanten van Hollandsnieuwe kopen iedere maand een bundel in met daarin een bepaalde hoeveelheid 'eenheden' die gebruikt kunnen worden voor bellen, sms'en en mobiel internetten. Zodra deze bundel op is, kan een klant niet meer bellen, sms'en of internetten, behalve als de bundel handmatig aangevuld wordt. Op die manier houden klanten optimaal controle over hun telefoonrekening.
Laatste Nieuws0 Reacties
Geef je reactie