Samsung onthult Galaxy S9 en S9+ in limited Red Bull Ring edition

17-04-2018  |  Tim Wijkman van Aalst  |  Achtergrond, Toestellen


Samsung brengt in Nederland in samenwerking met Vodafone de Samsung Galaxy S9 en Galaxy S9+ in een 'Red Bull Ring' limited edition uit. Deze limited edition toestellen beschikken over een speciale cover die via NFC een speciaal thema en exclusieve content op de smartphone laadt.

Via Vodafone is tot en met 27 mei een limited edition van de Samsung Galaxy S9 en Galaxy S9+ verkrijgbaar. Deze limited edition wordt geleverd met een speciale Red Bull Ring cover, die - zodra deze op het toestel wordt geklikt - een speciaal thema en exclusieve Formule 1 content activeert op het toestel. Gebruikers van de limited edition ontvangen elke week een nieuwe race wallpaper van Red Bull Ring en krijgen maandelijks toegang tot nieuwe videocontent. Daarmee is de limited edition van de Galaxy S9 en S9+ een bijzonder toestel voor fans van de Formule 1 en mensen die iedere Grand Prix van dichtbij willen volgen.

Samsung Galaxy S9 in Red Bull Ring edition
Samsung Galaxy S9 in Red Bull Ring edition

Met de samenwerking tussen Samsung, Red Bull Ring en Vodafone krijgen gebruikers een kijkje achter de schermen en ontvangen uitgebreide Grand Prix-informatie. Verder blijven gebruikers op de hoogte met de content van Ziggo Sport. Daarnaast is de look & feel van de smartphone iedere keer net iets anders met de roulerende wallpapers van Red Bull Ring. Favoriete afbeeldingen zijn overigens ook in te stellen als vaste (niet roulerende) wallpaper.

De Samsung Galaxy S9 in Red Bull ring edition is tot en met 27 mei verkrijgbaar
De Samsung Galaxy S9 in Red Bull ring edition is tot en met 27 mei verkrijgbaar

Bij aanschaf van een Vodafone Red of Red Super abonnement met de Galaxy S9 of S9+ limited edition ontvangen gebruikers twee weekendtickets voor de Grand Prix van Oostenrijk. Hiermee krijg zij toegang tot het gehele race weekend van de vrije trainingen op vrijdag tot de race op zondag. De actie loopt tot en met 27 mei.
Laatste Nieuws0 Reacties
Geef je reactie
Nieuw

19-07-2019
Xiaomi Mi Max 3
26-03-2019
Sony Xperia L3
26-02-2019
Sony Xperia 1
26-02-2019
Sony Xperia 10