OnePlus verklapt dat OnePlus 6 stof- en waterdicht zal zijn

OnePlus verklapt dat OnePlus 6 stof- en waterdicht zal zijn

17-04-2018  |  Tim Wijkman van Aalst  |  Achtergrond , Toestellen


OnePlus zal zeer binnenkort de OnePlus 6 gaan voorstellen als haar nieuwe paradepaardje voor 2018. In een reeks teasers onthult OnePlus bijna dagelijks nieuwe details over het aankomende nieuwe toestel. De nieuwste teaser verklapt dat de OnePlus 6 stof- en waterdicht zal zijn.

OnePlus heeft twee weken geleden de marketingmachine rondom de aankomende OnePlus 6 aangezet. In de afgelopen twee weken heeft OnePlus al diverse details over de nieuwe OnePlus 6 vrijgegeven. Maar ook in de komende weken gaat OnePlus zelf veel details onthullen middels zogenaamde 'teasers' in de aanloop naar de officiële introductie van de OnePlus 6.

In de nieuwste teaser heeft OnePlus verklapt dat de OnePlus 6 stof- en waterdicht zal zijn. Dat betekent dat de OnePlus 6 de eerste smartphone van OnePlus is die volledig stof- en waterdicht zal zijn.

Foto's geschoten met de OnePlus 6

Naast de hint dat de OnePlus 6 stof- en waterdicht is, heeft OnePlus CEO Carl Pei op het Chinese sociale netwerk Weibo foto's gepubliceerd die zijn gemaakt met de OnePlus 6. Uit de zogenaamde 'meta data' bij de foto's zijn nog wat interessante details te halen. Zo laat de metadata zien dat de foto's zijn geschoten met een 16-megapixelcamera. Al langer is bekend dat de OnePlus 6 over een dubbele camera zal beschikken, waarbij vermoedelijk een 16- en een 20-megapixelcamera worden gecombineerd.

De afgelopen weken is al veel informatie over de OnePlus 6 bevestigd of uitgelekt. Daaruit is duidelijk geworden dat het toestel over een 6,2 inch groot beeldscherm met een Ful HD+ beeldschermresolutie beschikt. In het beeldscherm is een uitsparing (top notch) aanwezig.

Specificaties

Het ligt voor de hand dat de OnePlus 6 wordt aangedreven door de gloednieuwe Qualcomm Snapdragon 845 processor. Dit is de snelste smartphone processor van dit moment. Daarbij wordt verwacht dat de OnePlus 6 over 8 GB aan werkgeheugen zal beschikken. Deze details zijn overigens nog niet officieel bevestigd door OnePlus. Wel heeft OnePlus al laten doorschemeren dat de OnePlus 6 over 256 GB aan interne opslagcapaciteit zal beschikken.

De OnePlus 6 wordt waarschijnlijk ergens eind deze maand in of mei door OnePlus gepresenteerd. Verdere details zijn vooralsnog niet bekend.
Laatste Nieuws0 Reacties
Geef je reactie
Nieuw

19-07-2019
Xiaomi Mi Max 3
26-03-2019
Sony Xperia L3
26-02-2019
Sony Xperia 1
26-02-2019
Sony Xperia 10