Aldi legt Alcatel U5 3G in de schappen voor 69,99 euro

02-05-2018  |  Tim Wijkman van Aalst  |  Achtergrond, Toestellen


Bij supermarktketen Aldi is vanaf morgen (donderdag 3 mei) de Alcatel U5 3G verkrijgbaar. De Alcatel U5 3G is een smartphone met een zeer bescheiden prijskaartje van slechts 69,99 euro en is vooral gericht op mensen die over het gemak van een smartphone willen kunnen beschikken als zij dit nodig hebben, maar hun toestel toch vooral hebben om bereikbaar te zijn.

Alcatel staat al meer dan 20 jaar bekend als een telefoonmerk die zeer betaalbare telefoons en smartphones uitbrengt. Geheel in lijn met deze strategie bracht Alcatel vorig jaar de Alcatel U5 uit. Vanaf morgen (donderdag 3 mei) is deze smartphone extra voordelig verkrijgbaar bij Aldi. Bij Aldi komt het toestel morgen voor 69,99 euro in de winkels te liggen, terwijl de verkoopprijs elders gemiddeld 79 euro is.

Alcatel U5
Alcatel U5

Die-hard smartphone gebruikers kunnen beter aan deze smartphone voorbij lopen, maar mensen die vooral het gemak van een smartphone willen hebben op het moment dat zij dit nodig hebben en niet veel meer met hun toestel doen dan bellen, sms'en, WhatsAppen, Facebooken of nieuws- en weer kijken is de Alcatel U5 een prima smartphone met een prima prijskaartje.

De Alcatel U5 heeft een 5 inch groot beeldscherm met een resolutie van 480 x 854 pixels en wordt aangedreven door een 1,3 GHz quad-core processor. Daarbij beschikt het toestel over 1 GB werkgeheugen en 8 GB aan interne opslagcapaciteit. Uiteraard kunnen Micro SD geheugenkaartjes geplaatst worden. De Alcatel U5 heeft een 2.050 mAh accu.

De Alcatel U5 heeft verder een 5-megapixelcamera aan de achterzijde en een 2-megapixel frontcamera en draait direct uit de doos op Android 7.0 Nougat.

Prijs en beschikbaarheid

De Alcatel U5 ligt vanaf morgen (donderdag 3 mei) in de schappen bij Aldi voor 69,99 euro. Meer informatie en alle specificaties van de Alcatel U5 zijn verzameld op onze uitgebreide Alcatel U5 3G overzichtspagina.
Laatste Nieuws0 Reacties
Geef je reactie