LG presenteert LG G7 ThinQ

03-05-2018  |  Tim Wijkman van Aalst  |  Achtergrond, Toestellen


Geheel volgens verwachting heeft LG haar nieuwe paradepaardjes voor 2018 voorgesteld. De LG G7 ThinQ volgt de LG G6 van vorig jaar op en heeft een design gekregen dat past bij 2018.

De LG G7 ThinQ is qua specificaties en vormgeving weer helemaal geactualiseerd en voldoet aan de trends van 2018. Zo is het toestel voorzien van een 6,1 inch groot beeldscherm dat nagenoeg de gehele voorzijde van het toestel beslaat. Om ruimte te maken voor de frontcamera, speaker en sensoren is bovenin het beeldscherm een uitsparing gemaakt (zogenaamde 'top notch'). Het beeldscherm kent een zeer hoge beeldschermresolutie van 1.440 x 3.120 pixels). Het toestel is stof- en waterdicht.

LG G7 ThinQ
LG G7 ThinQ

Zoals van een paradepaardje verwacht mag worden, wordt de nieuwe LG G7 ThinQ aangedreven door de Qualcomm Snapdragon 845 processor. Dit is momenteel de snelste smartphone processor op de markt. Daarbij beschikt het toestel over 4 GB werkgeheugen en 64 GB aan interne opslagcapaciteit.

Dubbele camera met groothoeklens

Op cameragebied is de LG G7 ThinQ aan de achterzijde uitgevoerd met een dubbele 16-megapixelcamera, waarvan één camera is voorzien van een groothoeklens. Aan de voorzijde beschikt het toestel over een 8-megapixel camera, eveneens uitgevoerd met een groothoeklens.

Hoogwaardige audiokwaliteit

LG gaat met de LG G7 ThinQ voor een ongeëvenaarde entertainment ervaring. Het toestel is uitgevoerd met een Hi-Fi Quad DAC, zodat het toestel audio in zeer hoge kwaliteit kan uitvoeren naar stereo installaties en geschikte headsets. Daarnaast beschikt het toestel over DTS:X 3D Surround Sound.

AI en Google Assitant

De naam 'ThinQ' dankt het toestel aan het vermogen om zichzelf aan te passen aan haar gebruiker. Een combinatie van Artificial Intelligence (AI) en Google Assistant zorgen ervoor dat de LG G7 ThinQ 'voorspellende gaven' heeft en weet wat de gebruiker wil gaan doen. De LG G7 ThinQ is daarnaast voorzien van een fysieke toets waarmee de Google Assistant geactiveerd kan worden.

Prijs en beschikbaarheid

De LG G7 ThinQ wordt in juni in de Benelux in de winkels verwacht en gaat 849 euro kosten. Het toestel verschijnt in vier kleuren op de markt: New Platinum Gray / New Aurora Black / New Moroccan Blue / Raspberry Rose. Het is niet duidelijk of alle vier deze kleuren ook in de Benelux gevoerd zullen gaan worden.
Laatste Nieuws0 Reacties
Geef je reactie