Samsung rolt Android beveiligingsupdate voor april uit naar Galaxy S7 en S7 Edge

03-05-2018  |  Tim Wijkman van Aalst  |  Achtergrond, Toestellen


Nederlandse gebruikers van de Samsung Galaxy S7 en Galaxy S7 Edge ontvangen nu de Android beveiligingsupdate van april voor hun toestel. Binnenkort zal ook de lang verwachte Android 8.0 Oreo update gaan volgen.

Gebruikers van de Samsung Galaxy S7 en Samsung Galaxy S7 Edge kijken wellicht verheugd op zodra hun toestel een melding geeft dat er een update beschikbaar is. Bekend is namelijk dat Samsung internationaal bezig is met de uitrol van de lang verwachte Android 8.0 Oreo update. Voor Nederlandse gebruikers van beide toestellen is de update melding die nu binnenkomt nog even 'vals alarm'. Samsung is in de Benelux namelijk gestart met de uitrol van de Android beveiligingsupdate voor april naar beide smartphones.

Samsung Galaxy S7 Edge
Samsung Galaxy S7 Edge

Begin deze maand bracht Google de Android beveiligingsupdate voor april uit. Dit is de meest omvangrijke update die Google tot op heden heeft uitgebracht. Totaal zijn in deze update 312 kwetsbaarheden opgelost.

Nog even wachten op Android 8.0 Oreo

Hoewel het zeer nuttig is dat Samsung de Galaxy S7 en Galaxy S7 Edge van deze beveiligingsupdate voorziet, zitten diverse gebruikers van beide toestellen vooral te wachten op de komst van de Android 8.0 Oreo update. Deze update wordt reeds uitgerold in diverse Europese landen, maar is tot op heden nog niet beschikbaar in de Benelux.

Verwacht wordt dat de Android 8.0 Oreo update in de komende dagen tot weken zal gaan volgen voor Nederlandse en Belgische gebruikers van de Galaxy S7 en Galaxy S7 Edge.
Laatste Nieuws0 Reacties
Geef je reactie