Eerste beelden van Motorola Moto C2 en Moto C2 Plus uitgelekt

14-05-2018  |  Tim Wijkman van Aalst  |  Achtergrond, Toestellen


De afgelopen weken is er veel aandacht gegaan naar de introductie van de Motorola Moto G6 en Moto E5 familie. Ook kijkt het geruchtencircuit al enige tijd uit naar de introductie van de Motorola Moto Z3 Play. Dat afgelopen weekend juist beelden uitlekte van de Motorola Moto C2 en Moto C2 Plus, verbaasde het geruchtencircuit enigszins.

Tot vorig jaar was de Motorola Moto E-serie de meest budget serie van Motorola. Daar bracht Motorola vorig jaar echter verandering in met de introductie van de Motorola Moto C-serie die nóg betaalbaarder is. De Motorola Moto C en Moto C Plus van vorig jaar hebben Motorola geen windeieren gelegd, waardoor het logisch is dat beide toestellen dit jaar een opvolger krijgen.

Render toont Motorola Moto C2 Plus
Render toont Motorola Moto C2 Plus

Afgelopen weekend zijn relatief onverwacht de eerste beelden uitgelekt van de nieuwe Motorola Moto C2 en Motorola Moto C2 Plus. Qua uiterlijk lijken beide toestellen op de Motorola Moto E4 van vorig jaar. Dat de toestellen een zeer bescheiden prijskaartje gaan krijgen valt op te maken uit de vormgeving. Anders dan de meeste toestellen die dit jaar op de markt zijn gekomen hebben de Moto C2 en Moto C2 Plus beide een normaal 'ouderwets' 16:9 beeldscherm met wat bredere beeldschermranden.

Render van de Motorola Moto C2
Render van de Motorola Moto C2

In de vormgeving van de Moto C2 en Moto C2 Plus is overduidelijk de handtekening van Motorola zichtbaar. Zo is de camera aan de achterzijde in de typerende ronde camera-ring geplaatst. Uit de renders kan opgemaakt worden dat de Motorola Moto C2 Plus aan de voorzijde onder het beeldscherm over een vingerafdruksensor beschikt.

Zichtbare details

Hoewel er nog geen specificaties bekend zijn van de Motorola Moto C2 en Moto C2 Plus, valt uit de renders wel op te maken dat beide toestellen over een front-camera mét flitser beschikken. Dit is overigens ook het geval bij de toestellen uit de Moto G6 en Moto E5 serie die in april werden gepresenteerd.

Introductie

Op dit moment is het nog niet duidelijk wanneer de Moto C2 en Moto C2 Plus gepresenteerd zullen worden. Vorig jaar werden de Moto C en Moto C Plus op 16 mei gepresenteerd. De kans is dus aanwezig dat de Motorola Moto C2 en Moto C2 Plus in de komende weken onthuld zullen gaan worden.
Laatste Nieuws0 Reacties
Geef je reactie