Budgetbewuste Motorola Moto E5 gearriveerd in de Benelux

25-05-2018  |  Tim Wijkman van Aalst  |  Achtergrond, Toestellen


De gloednieuwe Motorola Moto E5, die een kleine maand geleden door Motorola werd aangekondigd, is aangekomen in de eerste Nederlandse winkels. De opvallend complete smartphone is verkrijgbaar voor een zacht prijsje van 149 euro.

Motorola staat al jaren bekend om haar goede en betaalbare smartphones. Geheel in lijn met dit gedachtengoed onthulde Motorola vorige maand maarliefst vijf nieuwe smartphones met als meest betaalbare model de Motorola Moto E5. Dit toestel is vanaf vandaag verkrijgbaar in Nederland en wordt verkocht voor slechts 149 euro. Ondanks de zeer scherpe verkoopprijs heeft de Moto E5 toch behoorlijk wat te bieden.

Motorola Moto E5
Motorola Moto E5

De Motorola Moto E5 is uitgevoerd met een behoorlijk groot beeldscherm van 5,7 inch. Het beeldscherm kent een moderne 18:9 beeldschermverhouding en een resolutie van 720 x 1.440 pixels.

Het toestel wordt aangedreven door de Qualcomm Snapdragon 425 processor, een 1,4 GHz quad-core processor. Daarbij beschikt de smartphone over 2 GB werkgeheugen, 16 GB aan interne opslagcapaciteit en een Micro SD geheugenkaartslot voor geheugenkaarten tot 256 GB.

Goede camera's

Ook op cameragebied is niet af te lezen dat de Motorola Moto E5 slechts 149 euro kost. Het toestel is namelijk voorzien van een 13-megapixelcamera aan de achterzijde en een 5-megapixel frontcamera.

Zeer krachtige accu

Wat de Motorola Moto E5 vooral bijzonder maakt is haar extreem krachtige accu van 4.000 mAh. Dankzij deze hoge accucapaciteit levert het toestel een bovengemiddeld uithoudingsvermogen. Tot slot is het toestel up-to-date met Android 8.0 Oreo.

Prijs en beschikbaarheid

De Motorola Moto E5 is vanaf vandaag verkrijgbaar in de Benelux voor een verkoopadviesprijs van 149 euro. De Moto E5 is beschikbaar in de kleuren 'Grey' en 'Gold. Meer informatie en alle specificaties van de Motorola Moto E5 zijn verzameld op onze uitgebreide Motorola Moto E5 overzichtspagina.
Laatste Nieuws0 Reacties
Geef je reactie