OnePlus brengt OnePlus 6 in gelimiteerde Silk White uitvoering uit

04-06-2018  |  Tim Wijkman van Aalst  |  Achtergrond, Toestellen


OnePlus heeft bekend gemaakt dat het bedrijf vanaf morgen, dinsdag 5 juni, een nieuwe kleuruitvoering van de OnePlus 6 gaat verkopen. De OnePlus 6 in 'Silk White' zal in een gelimiteerde oplage beschikbaar zijn.

Qua specificaties en functies wijkt de gelimiteerde Silk White uitvoering van de OnePlus 6 niet af van het normale model. Silk White is wel een exclusieve kleur voor OnePlus waarvan er maar een gelimiteerd aantal modellen verkocht zal worden. Wie de Silk White uitvoering van de OnePlus 6 koopt heeft, daarmee dus wel een exlusief model in handen.

OnePlus 6 in Silk White
OnePlus 6 in Silk White

De OnePlus 6 werd 2,5 weken geleden door OnePlus gepresenteerd en is uitgevoerd met een AMOLED beeldscherm, dat niet alleen bekend staat om haar prachtige kleurweergave, maar ook om het lage energieverbruik. Het beeldscherm meet een diagonaal van 6,28 inch en heeft een resolutie van 1.080 x 2.280 pixels.

High-end specificaties

De OnePlus 6 kan zich qua specificaties meten met de meest uitgebreide smartphones van dit moment dankzij de Qualcomm Snapdragon 845 processor. Dit is de snelste processor van dit moment. De OnePlus 6 komt beschikbaar in drie uitvoeringen: 6 GB werkgeheugen en 64 GB aan interne opslagcapaciteit, 8 GB werkgeheugen en 128 GB opslagcapaciteit en 8 GB werkgeheugen en 256 GB aan interne opslagcapaciteit.

Qua camera is de OnePlus 6 aan de achterzijde uitgevoerd met een dubbele camera, opgebouwd uit een 20-megapixel en een 16-megapixelcamera. Aan de voorzijde is een tweede 16-megapixelcamera geplaatst.

De OnePlus 6 is tot slot uitgevoerd met een 3.300 mAh accu en een snellaadfunctie. Daarnaast is de OnePlus 6 stof- en waterbestendig en daarmee bestand tegen een regenbui. Het toestel draait direct uit de doos op een op Android 8.1 Oreo gebaseerde versie van het Oxygen OS.

Prijs en beschikbaarheid

De OnePlus 6 in Silk White is vanaf 5 juni in een gelimiteerde oplage verkrijgbaar in de volgende uitvoeringen en tegen de volgende prijzen:

  • OnePlus 6 - 8 GB werkgeheugen - 128 GB opslag - € 569,00
  • OnePlus 6 - 8 GB werkgeheugen - 256 GB opslag - € 619,00Laatste Nieuws0 Reacties
Geef je reactie