Hollandsnieuwe voegt onbeperkt bellen en SMS'en toe als optie

Hollandsnieuwe voegt onbeperkt bellen en SMS'en toe als optie

05-06-2018  |  Tim Wijkman van Aalst  |  Achtergrond , Toestellen


Hollandsnieuwe biedt vanaf heden een bundel waarmee klanten onbeperkt kunnen bellen en sms'en. Daarmee gaan belminuten en SMS berichten niet meer uit de bundels die Hollandsnieuwe aanbiedt.

Hollandsnieuwe staat al jaren bekend als aanbieder van de meest flexibele abonnementen in de Nederlandse markt. Hollandsnieuwe maakt feitelijk een combinatie tussen de voordelen van prepaid en de voordelen van een abonnement. Prepaid geeft bijvoorbeeld controle, terwijl een abonnement doorgaans veel lagere tarieven voor bellen, sms'en en internetten biedt.

Klanten van Hollandsnieuwe kopen iedere maand een bundel in met daarin een bepaalde hoeveelheid 'eenheden' die gebruikt kunnen worden voor bellen, sms'en en mobiel internetten. Zodra deze bundel op is, kan een klant niet meer bellen, sms'en of internetten, behalve als de bundel handmatig aangevuld wordt. Op die manier houden klanten optimaal controle over hun telefoonrekening.

Onbeperkt bellen en sms'en bij Hollandsnieuwe

Hollandsnieuwe heeft nu een belangrijke stap gemaakt. In aanvulling op de al jaren bestaande 'eenheden bundels', biedt Hollandsnieuwe nu ook een bundel waarmee klanten onbeperkt kunnen bellen en sms'en. Deze bundel kost 4 euro per maand, zowel bij abonnementen met een looptijd van één jaar als abonnementen met een tweejarig contract.

Voordeel van de bundel voor onbeperkt bellen en sms'en is dat de verbruikte belminuten en SMS berichten niet meer van de 'eenheden bundel' afgaat. Wie bijvoorbeeld een 'eenheden bundel' met 6.000 eenheden koopt, kan in combinatie met de bundel voor onbeperkt bellen en SMS'en dus 6.000 MB aan mobiel internet verbruiken.

Maandelijk activeren of deactiveren

De bundel voor onbeperkt bellen en sms'en is bij Hollandsnieuwe nu beschikbaar voor alle klanten, zowel bestaande als nieuwe. Bestaande klanten met een lopend abonnement kunnen de bundel maandelijks activeren of de-activeren.
Laatste Nieuws0 Reacties
Geef je reactie