Foto's van BlackBerry KEY2 lekken uit vooruitlopend op officiële aankondiging

06-06-2018  |  Tim Wijkman van Aalst  |  Achtergrond, Toestellen


De Chinese smartphone producent TCL komt morgen, 7 juni, met de BlackBerry KEY2 als opvolger voor de BlackBerry KEYone van vorig jaar. Nieuwe uitgelekte beelden tonen vooruitlopend op de officiële aankondiging de smartphone van alle kanten.

De Chinese smartphone producent TCL maakte al begin mei maand bekend dat het bedrijf op 7 juni de BlackBerry KEY2 zal gaan presenteren. TCL heeft sinds anderhalf jaar de exclusieve rechten om onder de merknaam van BlackBerry nieuwe smartphones uit te mogen brengen. Vooruitlopend op de aankondiging van morgen heeft tech-insider Evan Blass authentiek ogende plaatjes van het toestel met de wereld gedeeld.

BlackBerry KEY2
BlackBerry KEY2

De BlackBerry KEY2 wordt de opvolger voor de BlackBerry KEYone van vorig jaar. De komst van de BlackBerry KEY2 is geen grote verrassing. Eind april lekte al afbeeldingen van het toestel uit en later verschenen ook de meeste specificaties van het toestel.

BlackBerry KEY2
BlackBerry KEY2

Qua vormgeving en specificaties heeft de BlackBerry KEY2 veel overeenkomsten met haar voorganger, al lijkt er wel wat aangepast te zijn in de configuratie van het toetsenbord. Er is een extra knop in het toetsenbord verschenen waarvan de functie nog niet duidelijk is.

BlackBerry KEY2
BlackBerry KEY2

Specificaties BlackBerry KEY2

De BlackBerry KEY2 krijgt een 4,5 inch groot beeldscherm met een resolutie van 1.080 x 1.620 pixels. Onder de motorkap van het toestel draait de Qualcomm Snapdragon 660 processor. Dit is een octa-core processor opgebouwd uit een 2,2 GHz quad-core processor en een 1,8 GHz quad-core processor. Op cameragebied zal de BlackBerry KEY2 uitgevoerd zijn met een dubbele camera opgebouwd uit een 12- en een 8-megapixelcamera.

De BlackBerry KEY2 wordt morgen, 7 juni, in New York gepresenteerd. De introductie vindt om 16:00 uur Nederlandse tijd plaats.
Laatste Nieuws0 Reacties
Geef je reactie