Silk White versie van OnePlus 6 alweer uitverkocht

06-06-2018  |  Tim Wijkman van Aalst  |  Achtergrond, Toestellen


OnePlus is gisteren gestart met de verkoop van de gelimiteerde Silk White uitvoering van de OnePlus 6. Het bedrijf meldt nu dat deze uitvoering nu alweer is uitverkocht.

De Silk White uitvoering van de OnePlus 6 is volgens OnePlus in 24 uur tijd uitverkocht in heel Europa. De gelimiteerde Silk White uitvoering van de OnePlus 6 kon sinds gisteren ochtend 11 uur besteld worden en is nu al niet meer te krijgen. Het is niet bekend hoeveel exemplaren OnePlus beschikbaar had en heeft verkocht.

OnePlus 6 in Silk White
OnePlus 6 in Silk White

OnePlus staat bekend om haar scherpe marketingtechnieken waarbij kunstmatige schaarste wordt gecreëerd. Daar lijkt ook in dit geval sprake van te zijn aangezien OnePlus geen uitspraken doet over hoe gelimiteerd de oplage aan Silk White uitvoeringen van de OnePlus 6 precies is en hoeveel toestellen het bedrijf op voorraad had voor de verkoop.

De vermoedens over kunstmatige schaarste worden extra gevoed vanwege het feit dat OnePlus aangeeft dat de Silk White uitvoering vanaf dinsdag 12 juni weer beschikbaar zal zijn.

Gelijk aan normale OnePlus 6

Qua specificaties en functies wijkt de gelimiteerde Silk White uitvoering van de OnePlus 6 niet af van het normale model. Silk White is wel een exclusieve kleur voor OnePlus waarvan er maar een gelimiteerd maar onbekend aantal modellen verkocht zal worden. Wie de Silk White uitvoering van de OnePlus 6 koopt, heeft daarmee dus wel het gevoel een exlusief model in handen te hebben.

De OnePlus 6 werd 3 weken geleden door OnePlus gepresenteerd en is uitgevoerd met een AMOLED beeldscherm, dat niet alleen bekend staat om haar prachtige kleurweergave, maar ook om het lage energieverbruik. Het beeldscherm meet een diagonaal van 6,28 inch en heeft een resolutie van 1.080 x 2.280 pixels.

High-end specificaties

De OnePlus 6 kan zich qua specificaties meten met de meest uitgebreide smartphones van dit moment dankzij de Qualcomm Snapdragon 845 processor. Dit is de snelste processor van dit moment. De OnePlus 6 komt beschikbaar in drie uitvoeringen: 6 GB werkgeheugen en 64 GB aan interne opslagcapaciteit, 8 GB werkgeheugen en 128 GB opslagcapaciteit en 8 GB werkgeheugen en 256 GB aan interne opslagcapaciteit.

Qua camera is de OnePlus 6 aan de achterzijde uitgevoerd met een dubbele camera, opgebouwd uit een 20-megapixel en een 16-megapixelcamera. Aan de voorzijde is een tweede 16-megapixelcamera geplaatst.

De OnePlus 6 is tot slot uitgevoerd met een 3.300 mAh accu en een snellaadfunctie. Daarnaast is de OnePlus 6 stof- en waterbestendig en daarmee bestand tegen een regenbui. Het toestel draait direct uit de doos op een op Android 8.1 Oreo gebaseerde versie van het Oxygen OS.

Prijs en beschikbaarheid

De OnePlus 6 in Silk White is weer vanaf 12 juni in een gelimiteerde oplage verkrijgbaar in de volgende uitvoeringen en tegen de volgende prijzen:

  • OnePlus 6 - 8 GB werkgeheugen - 128 GB opslag - € 569,00
  • OnePlus 6 - 8 GB werkgeheugen - 256 GB opslag - € 619,00Laatste Nieuws0 Reacties
Geef je reactie