T-Mobile gaat combineren vast- en mobiel ook extra belonen

T-Mobile gaat combineren vast- en mobiel ook extra belonen

12-06-2018  |  Tim Wijkman van Aalst  |  Achtergrond , Connectiviteit , Diensten , Netwerk


T-Mobile heeft vandaag bekend gemaakt dat het bedrijf nadrukkelijker de concurrentie aangaat met KPN en VodafoneZiggo. Net als de twee grootste spelers gaat nu ook T-Mobile het combineren van vaste- en mobiele diensten extra belonen.

T-Mobile biedt al langere tijd 'klantvoordeel' voor klanten die bijvoorbeeld meerdere mobiele abonnementen op één adres combineren. Wanneer er op één adres meerdere mobiele abonnementen geregistreerd staan, krijgen klanten korting op hun maandelijkse abonnementsbedrag. T-Mobile heeft vandaag bekend gemaakt dat 'klantvoordeel' verder wordt uitgebreid.

Net als KPN en VodafoneZiggo gaat T-Mobile klanten nu ook belonen wanneer er zowel vaste- als mobiele abonnementen op één adres afgenomen worden. Bij een combinatie van twee of meerdere mobiele abonnementen krijgen klanten gratis extra dataverkeer en korting op het abonnement.

Wanneer vaste- en mobiele abonnementen worden gecombineerd krijgen klanten gratis een upgrade naar een hogere internetsnelheid voor de vaste internetverbinding en een budget van 7,50 euro om zelf één of meerdere TV pakketten naar keuze te kiezen.
Laatste Nieuws0 Reacties
Geef je reactie