Snapchat maakt het mogelijk om verzonden berichten terug te trekken

Snapchat maakt het mogelijk om verzonden berichten terug te trekken

13-06-2018  |  Tim Wijkman van Aalst  |  Messaging


Snapchat brengt op korte termijn een update voor haar app uit waarmee gebruikers reeds verzonden berichten terug kunnen trekken. Wanneer een bericht bijvoorbeeld per ongeluk naar verkeerde persoon is verzonden, kan dit dankzij de nieuwe functie ongedaan gemaakt worden.

Dankzij de nieuwe functie is het mogelijk om verzonden Snapchat berichten terug te trekken. Het komt zeer regelmatig voor dat mensen een bericht per ongeluk naar de verkeerde persoon versturen. In sommige gevallen kan dit in zeer vervelende situaties resulteren.

Berichten die via Snapchat verzonden worden, verwijderen zich sowieso vanzelf. Desondanks komt het ook in Snapchat regelmatig voor dat gebruikers berichtjes naar de verkeerde persoon versturen. Met de nieuwe functie krijgen gebruikers nog meer controle over reeds verzonden berichten.

Ontvanger ziet dat bericht is verwijderd door verzender

Wanneer een verzonden bericht wordt verwijderd of wordt teruggetrokken ziet degene die het bericht oorspronkelijk heeft ontvangen wel een notificatie dat het bericht door de verzender is verwijderd. Op die manier is wel duidelijk dat er oorspronkelijk een bericht is verstuurd, maar die achteraf is teruggetrokken.

Snapchat gaat binnenkort beginnen met de uitrol van de functie om reeds verzonden berichten te verwijderen of terug te trekken. Om de functie te kunnen gebruiken, moeten zowel de verzender als de ontvanger van Snapchat de laatste versie van Snapchat geïnstalleerd hebben staan.
Laatste Nieuws0 Reacties
Geef je reactie